Carrefour

Dat Carrefour Pink Ribbon een warm hart toedraagt, werd de voorbije jaren al duidelijk door de gedrevenheid van deze jarenlange partner. Ook in 2016 zijn de Pink Ribbon lintjes te koop bij Carrefour Hypermarkten & Carrefour Markets. Bovendien organiseerde Carrefour op zaterdag 19 november de eerste “Dag van de Kassahostess”. Die dag verkochten alle kassahostesses een boekje waarvan telkens 3 euro naar Pink Ribbon ging. Het engagement van Carrefour wordt enorm geappreciëerd. Bedankt Carrefour! 

 

Dag van de Kassahostess

Zaterdag 19 november was het Dag van de Kassahostess. Om de kassiersters van Carrefour in de kijker te zetten kon je die dag een boekje kopen met leuke getuigenissen van de kassiersters. Het boekje heet 'Het konijn op de parking" en werd verkocht voor €5. De opbrengst ging volledig naar Pink Ribbon. Dit project werd mogelijk gemaakt door Carla Vanstiphout, de nationaal verantwoordelijke voor de kassa's van Carrefour. 

Omdat ook binnen de werknemers van Carrefour een groot aantal vrouwen werkt, worden ook zij wel eens geconfronteerd met borstkanker. Om de impact van de ziekte in beeld te brengen lieten we twee werkneemsters van Carrefour hun verhaal te vertellen. Die getuigenissen lees je hier

www.carrefour.eu

 

foto iedereen.jpg

boekje nl.jpg

Dubbele pagina nl.jpg

pagina 2 nl.jpg

pagina 3 nl.jpg

laatste nl.jpg