De Roze Mars Campagnebeeld Groei Hr 04

Blogpost Muriel: Eerste dagen van De Roze Mars

Preventie Vriendschap

Muriel is Pink Ribbonredactrice. Ze doet als schooldirectrice met haar medewerkers mee aan De Roze Mars, een initiatief van Pink Ribbon en P&V Verzekeringen. "Ik had nooit gedacht dat ik uiteindelijk 28 mensen warm zou kunnen maken om zich te registreren voor de Roze Mars. Mijn voltallig team doet mee: alle leerkrachten, de administratieve medewerkers, het onderhoudspersoneel, de CLB-medewerker, tot zelfs twee medewerkers van onze scholengroep nemen deel met ons team. Zalig!

Het registreren verliep niet bij iedereen even vlot, maar we zijn er om elkaar te helpen, dus dat komt wel goed! Vandaag had ik een ganse dag vergadering, dus na het avondmaal stond een inhaalmanoeuvre op het programma. Tijdens de wandeling kreeg ik via What's App een bericht van mijn collega uit het zesde leerjaar. Ook zij was aan het wandelen en stuurt me een foto door.

Diezelfde collega kwam later ook met het idee om een De Roze Marsgroepje op What's App op te richten. Niet veel later is ons groepje een feit. Geregeld komen heel wat meldingen binnen van andere collega’s met leuke foto’s, gegevens, vragen, advies… We dagen elkaar uit :)

Qua teambuilding kan dit toch ook wel tellen #fieredirecteur!

Muriel

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief