20220803 PR uitgesneden armband 2

Koop de armband

12/10/2022 - Steun Pink Ribbon door deze armband te kopen, te dragen of zelf te verkopen. Bestel een display van 20 armbandjes voor een prijs van €160 per display. Zo toon je aan borstkankerpatiënten en hun omgeving dat ze er niet alleen voor staan.

Dit jaar bestaat Pink Ribbon België 15 jaar. Ter ere van die speciale verjaardag brengen we een unieke armband op de markt. De verschillende kleuren uit het ontwerp van het lintje, nemen we hierin terug. Om opnieuw de unieke verhalen van de borstkankerpatiënten mee te nemen.

Door deze armband te kopen, te dragen of zelf te verkopen toon je aan borstkankerpatiënten en hun omgeving dat ze er niet alleen voor staan. Onze armbanden zijn beschikbaar per stuk (€8 per armband) of in een display van 20 voor een prijs van €160 per display. Plaats je bestelling via dit formulier. Je kan deze bestelling zelf komen ophalen in Antwerpen, informeer hiervoor via info@pink-ribbon.be. Anders versturen wij jouw bestelling met de post voor €1,20 voor één, €3,60 voor twee tot en met vier en €6,29 vanaf vijf armbanden.

Aantal displays

Display(s) met 20 armbandjes aan €160,00 (incl. btw)

Aantal armbanden

8 euro per stuk €1,20 verzending voor één stuk. €3,6 voor twee tot en met vier armbanden en vanaf 5 armbanden €6,29 verzending (incl. btw)


Bedrijfsgegevens

Voor de betaling ontvang je van ons een factuur via mail.

Door het formulier in te dienen, schrijf je je in voor de gepersonaliseerde nieuwsbrief. Meer informatie over gegevensgebruik, afmelden en je rechten vind je onderaan deze pagina in de privacyverklaring van Pink Ribbon.

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief