25771

Boezemvriendinnen

32

Partners

1 op 8

vrouwen krijgt borstkanker

Preventie
Opsporing
Diagnose
Behandeling
Getuigenis
Cindy Naudts (43) voelt zich op een dag als vandaag heel tevreden: Ze is gelukkig getrouwd met een fantastische man en heeft een prachtige dochter van 17 en een geweldige zoon van 15. Haar leven stortte echter een klein beetje in toen ze 9 jaar geleden te horen kreeg dat ze draagster was van een afwijking in het BRCA1-gen.
Diagnose
Behandeling
Na borstkanker
Vriendschap
Getuigenis
Vorige maand lieten we borstverpleegkundige Marianne al aan het woord ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Verpleegkunde. Jullie hebben haar getuigenis erg warm en positief onthaald. Daarom delen we ook nu weer een getuigenis van twee gedreven borstverpleegkundigen: Ann en Sarah. Het duo is werkzaam in het OLV Ziekenhuis te Aalst en wilde heel graag hun ervaringen in de borstkliniek met jullie delen!
Vriendschap
Heeft borstkanker jouw leven of dat van een dierbare ook op zijn kop gezet? Ben je bezig je leven weer op de rails te krijgen en wil je andere lotgenoten helpen hetzelfde te doen? Of ben je partner, moeder, vader, dochter, zoon, vriendin of zorgverlener? Heb je een collega met borstkanker? Ook naar jou zijn we op zoek.
Pink Ribbon vzw zoekt gedreven redactieleden die op vrijwillige basis deel willen uitmaken van een gloednieuw redactieteam van Boezemvriend(inn)en.