Mellow & Cake

Bakkerij Linthout heeft een fantastische actie opgezet voor ons! Zij verkopen roze mellowcakes ten voordele van Pink Ribbon. De keuze van de mellowcakes was snel gemaakt; wat wordt er namelijk meer met mellowcakes geassocieerd dan… Borsten? Ze gaven hun mellowcakes een mooie roze kleur om zo de lekkernij écht op borsten te doen lijken.

De actie is ontstaan nadat er borstkanker werd vastgesteld bij een dierbare persoon van de bakker, namelijk haar mama. Gelukkig is ze ondertussen volledig hersteld. Naar aanleiding van deze ingrijpende gebeurtenis, was de bakker van bakkerij Linthout vastberaden om zich in te zetten voor alle vrouwen die de strijd met borstkanker nog niet gewonnen hebben. Dit deed ze door deze actie op te zetten en te doneren aan Pink Ribbon. Op die manier wil ze onderzoeken van borstkanker financieren.

Bakkerij Linthout maakte twee varianten van hun ‘pink’ mellowcakes. De eerste variant is er eentje met zoete caramel en ‘pink salt’. De tweede variant bevat een hart van roze meringue op een koekje van pistache dat volledig omhuld is met het alombekende eiwitschuim en roze aardbeichocolade. De overheerlijke mellowcakes zijn verpakt in een elegant doosje en worden verkocht voor €3,95 waarvan telkens €1 naar het Pink Ribbon Fonds gaat.

Mellowcakes snoepen voor het goede doel is de boodschap bij Bakkerij Linthout!

Voor meer informatie van deze actie ga je naar facebook.com/bakkerijlinthout of www.mellowandcake.be.

 

Benieuwd naar andere acties die georganiseerd zijn ten voordele van Pink Ribbon?
Bekijk hier alle acties. 

 

Mellow & Cake
Klein Sinaaistraat 23, 9180 Moerbeke