Pink Monday header 1

Organiseer zelf een Pink Monday

Na borstkanker opnieuw aan het werk gaan, is een – in alle opzichten – betekenisvolle stap die de nodige aandacht en ondersteuning verdient. Door een Pink Monday in je bedrijf te organiseren, kan je het thema aankaarten en vrouwen en mannen die na borstkanker weer aan het werk gaan een hart onder de riem steken. Hieronder vind je allerlei tips die van jouw Pink Monday een onvergetelijke dag maken. Organiseer een Pink Monday en steun jouw collega’s!

Hoe een Pink Monday organiseren?

Kies zelf hoe je de Pink Monday op je bedrijf vormgeeft. Zo kan je een Pink Breakfast organiseren, waarbij je je collega’s trakteert op een lekker en gezond ontbijtpakket. Of misschien is een gezellige Pink Lunch organiseren wel meer iets voor jou. En bij goed weer kan je die ene meeting bijvoorbeeld ook al wandelend doen tijdens een Pink Walk. Blijf je liever binnen? Organiseer dan een Pink Coffeebreak om met je collega’s bij te praten. Om je Pink Monday helemaal compleet te maken, kan je je collega’s vragen een roze kledingstuk of accessoire te dragen. De dag sluit je af met een leuke groepsfoto die je kan doormailen naar info@pink-ribbon.be. Wie weet verschijnt jouw bedrijf dan wel op onze Pink Wall of Fame.

Organiseer een PM

Gratis Pink Monday Inspiratiepakket downloaden

Een Pink Monday organiseren doe je niet in een-twee-drie. Om je te helpen, hebben we een inspiratiepakket met ideeën, voorbeelden, teksten, affiches, social media posts, enz. ontwikkeld. Dat pakket kan je op weg helpen om mee invulling te geven aan jouw Pink Monday en erover te communiceren binnen en buiten je bedrijf.

Laat je gegevens achter en ontvang het gratis Pink Monday Inspiratiepakket!

Wil jij jouw Pink Monday echt tot leven brengen?

Ontdek enkele leuke extra’s:

Pink Monday accessoires

Geef jouw Pink Monday een extra roze toets dankzij onze Pink Ribbon merchandising. Je hebt de keuze uit twee roze accessoires: het Pink Ribbon-lintje en de mondmaskers.

Ontdek de Pink Monday accessoires
Merch 2
Onderteken de gedragscode Onderteken het ethisch charter

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Deel je verhaal

Wil jij graag je verhaal posten op onze Pink Ribbon-website? Dat kan!

Schrijf mee

Word partner

Wil je als bedrijf Pink Ribbon steunen? Dat kan!

Word partner