Pink Monday header 1

Pink Ribbon accessoires

Om je Pink Monday een extra roze toets te geven, kan je je collega’s vragen een roze kledingstuk of accessoire te dragen. Dit zijn onze twee favorieten.

Pink Ribbon-lintje

Vorige jaren werd het lintje al ontworpen door couturier Edouard Vermeulen, juwelenontwerpster Christa Reniers, bloemenkunstenares Nele Ost, modeontwerper Raf Simons en ontwerpster Coralie Barbier. In 2020 gaven zij de fakkel door aan Elodie Ouédraogo en Olivia Borlée, ex-atletes en ontwerpsters van sportmodelabel 42I54. Hun lintje heeft de vorm van een roze schoenveter en is een krachtig symbool om iedereen die strijdt tegen borstkanker een hart onder de riem te steken. Het lintje is te koop op onze webshop voor €3 waarvan €2 naar Pink Ribbon gaat.

PR Lintje 4

Mondmaskers

Mondmaskers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Daarom heeft Pink Ribbon enkele unieke exemplaren ontworpen. Zo kan je op een veilige manier vergaderen, met je collega’s een wandeling maken of carpoolen. De wasbare mondmaskers uit katoen bestaan uit twee lagen en kunnen gebruikt worden met een extra filter. Je kan kiezen uit 2 trendy ontwerpen: een algemeen Pink Ribbon-ontwerp en een neutraal blauwe versie. De mondmaskers zijn per stuk op onze webshop te koop voor €4,99 waarvan €1,75 naar het goede doel gaat.

Mondmaskers
Onderteken de gedragscode Onderteken het ethisch charter

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Deel je verhaal

Wil jij graag je verhaal posten op onze Pink Ribbon-website? Dat kan!

Schrijf mee

Word partner

Wil je als bedrijf Pink Ribbon steunen? Dat kan!

Word partner