Lintjes wedstrijd mobile

Niet iedereen ervaart borstkanker zo rooskleurig

Dit jaar willen we jullie de kans geven om het roze lintje te ontwerpen. De mensen die het zelf hebben meegemaakt. Zodat het lintje jullie ervaringen weerspiegelt. Want jullie weten - beter dan wie dan ook - hoe borstkanker écht voelt.

Waarom zou ik meedoen?

Het is een kans om jouw verhaal te delen. Zo maken we samen borstkanker - en de uiteenlopende gevoelens die erbij komen kijken - meer bespreekbaar.

Daarnaast wordt uit al deze ontwerpen ook hét lintje van 2022 gekozen, dus wie weet zie jij jouw ontwerp binnenkort overal!

Pink Ribbon extravisual

Hoe doe je mee?

In onderstaande vragenlijst stellen we je vijf vragen voor. Drie daarvan polsen naar jouw ervaring met borstkanker, de andere twee zijn gericht op het ontwerp van jouw lintje. Op het einde kan je een template downloaden waarin je het ontwerp van je lintje kan maken. Hoe je dat aanpakt, is volledig jouw keuze.

Ben je zelf niet zo creatief aangelegd? Aarzel dan zeker niet om familie of vrienden te vragen om je te helpen.

Indien je na het invullen van de vragenlijst extra tijd nodig hebt om het lintje te ontwerpen, kan je je ontwerp ook later uploaden via de link die je in je mailbox ontvangt.

We sluiten deze actie af op maandag 28 februari.

Pink Ribbon template website46

Ontwerp jouw lintje

Nu je onze vragen hebt beantwoord, hebben we enkel nog jouw ontwerp nodig voor de nieuwe Pink Ribbon. Neem zelf potlood, penseel of fotomateriaal ter hand. Of als je niet meteen weet waar te beginnen, betrek dan vrienden en familie om je te helpen bij het ontwerpen. Download hier de template van jouw Pink Ribbon-lintje.

Download hier de template

Wat gebeurt er met alle ontwerpen?

Wij verzamelen alle lintjes en verhalen, en delen ze achteraf met de buitenwereld. Hoe dat precies verloopt, geven we je later nog mee. Door je lintje met ons te delen, geef je dus ook de toestemming om dit verder in onze communicatie te gebruiken.

Het lintje (of misschien: de lintjes) wordt gekozen door een werkgroep binnenin Pink Ribbon, waarbij rekening gehouden wordt met verschillende factoren zoals productiemogelijkheid, originaliteit en authenticiteit.

Pinkribbon 16x952