Wil jij deel uitmaken van het Pink Ribbon-magazine?

WE NEED YOU
Vertel je verhaal en steek lotgenoten een hart onder de riem.

Voor het jaarlijks Pink Ribbon-magazine zoeken we vrouwen en mannen die willen vertellen over leven met en na borstkanker. Hieronder vind je de verschillende profielen terug die we nodig hebben. Voel jij je aangesproken? Stuur dan een mailtje naar helenvandenpoel@pink-ribbon.be en wij brengen je verder in contact met onze journalisten!

 

1. Persoonlijk

Voor een photoshoot met styling zoeken we 6 vrouwen die over borstkanker willen vertellen. Wat is jouw verhaal? We willen de verschillende gezichten en fasen van de ziekte tonen, dus elk verhaal is van belang!

Aangesproken? Vertel over jouw borstkanker in een paar regels en stuur het naar ons door met een paar foto’s van jezelf.

 

2. Relatie

We zoeken een drietal koppels of gescheiden mannen en vrouwen die willen vertellen over hoe de diagnose hun relatie veranderde. We hopen hiermee de impact van borstkanker op een relatie te kunnen behandelen in dit magazine. Zowel hartverwarmende als confronterende verhalen zijn welkom. Groeiden jullie bijvoorbeeld dichter naar elkaar toe of konden jullie plots niet meer met elkaar praten? Alles zal op een serene, respectvolle manier aan bod komen met mooie portretfotografie.

Aangesproken? Vertel kort hoe borstkanker jouw relatie veranderde en stuur een paar foto’s van jezelf mee.

 

3. Bucketlist

Hoe heeft borstkanker jou veranderd en heeft ervoor gezorgd dat je iets hebt gedaan dat je nooit daarvoor gedaan zou hebben? Heb je bijvoorbeeld een wereldreis gemaakt, een familieruzie bijgelegd of ben je opnieuw gaan studeren? Of misschien heb je een passie voor breien gevonden? Hoe klein de verandering ook is, wij willen het weten!

Aangesproken? Stuur jouw verhaal op en vermeld zeker je voornaam en leeftijd.

 

4. 25 – 50 – 75

Pink Ribbon bestaat 25 jaar wereldwijd. Daarom houden we een speciale fotoshoot met (ex-) borstkankerpatiënten van 25, 50 en 75 jaar. Borstkanker treft alle generaties en dat willen we op deze manier tonen. Voor elke van deze generaties zijn we op zoek naar getuigenissen.

Ben jij 25, 50 of 75 en heb jij borstkanker (gehad)? Stuur ons een mailtje met wat foto’s van jezelf.

 

helenvandenpoel@pink-ribbon.be