Word lid van het nieuwe redactieteam van Pink Ribbon!

Beste Boezemvriend(in),

Heeft borstkanker jouw leven of dat van een dierbare ook op zijn kop gezet? Ben je bezig je leven weer op de rails te krijgen en wil je andere lotgenoten helpen hetzelfde te doen? Of ben je partner, moeder, vader, dochter, zoon, vriendin of zorgverlener? Heb je een collega met borstkanker? Ook naar jou zijn we op zoek.

Pink Ribbon vzw zoekt gedreven redactieleden die op vrijwillige basis deel willen uitmaken van een gloednieuw redactieteam van Boezemvriend(inn)en.

Door jullie zelf aan het woord te laten, willen we verzekeren dat de inhoud van onze website en onze posts op social media er werkelijk toe doet en nauw bij de leefwereld van onze Boezemvriend(inn)en - dat zijn onze volgers op sociale media - aansluit.

Heb je: een vlotte pen, een passie voor fotografie, ervaring met sociale media en met het onderwerp borstkanker? Sta je positief in het leven en draag je je Boezemvriend(inn)en en hun omgeving een warm hart toe? Dan ben jij geknipt om het redactieteam te versterken!

Wat houdt het precies in?

  • Als Pink Ribbon-redactielid schrijf je over aan borstkanker gerelateerde   onderwerpen en de projecten van Pink Ribbon.
  • Je neemt deel aan onze redactievergaderingen (in juni, september, november en januari).

Wat krijg je ervoor terug:

  • Steun van lotgenoten.
  • Jouw content verschijnt op onze website, nieuwsbrief en sociale media.
  • Voldoening: draag bij tot en maak deel uit van een leuke community.
  • Af en toe een leuke verrassing.
  • En veel liefde van Pink Ribbon.

Kortom: maak het verschil als vrijwilliger!

Ben jij klaar voor de uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief (maximum 1 A4) voor 17 juni naar: info@pink-ribbon.be.

Groetjes,

 

Het Pink Ribbon-team