P&V en Vivium

P&V en Vivium verzekeringen zijn erg begaan met het welgevoelen, de gezondheid en de veiligheid op het werk. Dit komt tot uiting via hun preventie-initiatief: Previdis. De grootste ambitie van de Groep P&V? Welzijn, veiligheid en gezondheid op de werkvloer stimuleren via gerichte acties en informatie op maat. Previdis vloeit voort uit de kerntaak van P&V: mensen beschermen. En een gezonde en veilige werkplek met focus op preventie maakt daar onlosmakelijk deel van uit.

De Groep P&V wil inspireren en stimuleren én zo een gezonde werkplek creëren met de mens in het middelpunt. Ze brengen daarom experts, werkgevers en werknemers samen met als doel te informeren, sensibiliseren en motiveren met informatie, tips en innovatieve tools. De link tussen P&V, Vivium en Pink Ribbon is snel gemaakt. 

Omdat fysieke en mentale gezondheid bijdragen tot welzijn op het werk ondersteunt de Groep P&V de Every Step Counts-campagne in de strijd tegen borstkanker. Van april tot juni 2018 gingen bedrijven samen met hun personeel de uitdaging aan om elke dag minstens een half uurtje te stappen en zo samen een symbolische reis rond de wereld af te leggen. Met deze actie willen P&V, Vivium en Pink Ribbon het belang van bewegen in functie van borstkankerpreventie onder de aandacht brengen. Het eindresultaat? Met zijn allen stapten we 3,4x rond de wereld. Een grote dankjewel aan alle deelnemers!

 

https://previdis.be/nl/

https://www.pv.be/nl/home

https://www.vivium.be/web/private-individuals