Tips & tricks

Tips & tricks
1 december is National Pie day, het ideale excuus om zonder schuldgevoel taart te eten dus! Maak deze makkelijke bananentaart met de Pink Ribbon-bananen van Carrefour en steun zo ook nog eens de strijd tegen borstkanker.
Tips & tricks
Leestips
Banaankoekjes, een lichte en makkelijke maaltijd om te eten voor een chemobehandeling of daar uit te delen aan je boezemvriendinnen.
Tips & tricks
Leestips
Bananen bevatten een hoge dosis antikankerverwekkende stoffen zoals vitamine A, vitamine C en vezels. Maar bovenal zijn ze lekker en multi-inzetbaar in de keuken. Ga aan de slag met deze 4 recepten barstensvol banaan. En organiseer een actie voor de Warmste Week!
Preventie
Tips & tricks
Vanaf 05/09/2017 kan je de Papillon-banaan ten voordele van Pink Ribbon kopen bij Carrefour. Maar waarom steunt Carrefour Pink Ribbon door de verkoop van bananen? En hoe kan jij hier verder op inspelen tijdens de Warmste Week van Studio Brussel?
Behandeling
Na borstkanker
Tips & tricks
Leestips
Wat is tepelpigmentatie? Waarvoor dient het? En wordt de behandeling terugbetaald? Voor vrouwen die net een borstreconstructie hebben ondergaan, kan een tepelpigmentatiebehandeling interessant zijn. We vroegen aan Karen, gespecialiseerde verpleegkundige, wat het precies is en hoe het in zijn werk gaat. 
Een overgevoelige of droge huid door stress? Rust helpt. Maar ook de juiste aanpak en middeltjes doen wonderen.
Tips & tricks
Laat één ding duidelijk zijn: een gevarieerd en evenwichtig menu, op basis van beschermende voedingsmiddelen, speelt een belangrijke rol in de preventie van kankers.
Tips & tricks
De behandelingen kunnen nare bijwerkingen hebben. Hier enkele tips die kunnen helpen.
Tips & tricks
De behandelingen zijn bij borstkanker al niet te onderschatten, maar voor heel wat vrouwen is ook het haarverlies een zware dobber. Met deze herkenbare vragen en verhelderende antwoorden kun je je er wel mentaal op voorbereiden...
Tips & tricks
Een concealer is een wondermiddel op een dag dat je jezelf niet zo goed voelt en er wat minder uitziet. De juiste concealer doet donkere kringen, tekenen van vermoeidheid en vlekjes verdwijnen en zorgt voor een mooie egale teint.