ghd

Ghd

Dankzij de hair styling tools van ghd creëer je alle gewenste looks. Het merk biedt alles wat je nodig hebt om je haar te drogen, stylen, krullen en beschermen, en is geliefd bij stylisten, vrouwen en mannen over de hele wereld. Tijdens de oktobermaand lanceert het merkt een roze limited edition-collectie met twee stijltangen en een föhn, waarvan een deel van de winst aan Pink Ribbon wordt gedoneerd. Op elk product staat de boodschap ‘Take Control Now’ om vrouwen op te roepen naar kun borsten te kijken.

www.ghdhair.com

Pink limited edition

De nieuwe 'Pink limited edition' van ghd bestaat uit de helios professionele haardroger, platinum+, gold stijltang en glide verwarmde borstel. Ze zijn allemaal omhuld in subliem orchidee-roze en zijn gegraveerd met de boodschap "Take Control Now" om elke stylist eraan te herinneren hoe belangrijk het is om zijn/haar borsten regelmatig te controleren. Bij elke aankoop van een limited edition-stylingtool ontvang je ook een exclusieve bijpassende hittebestendige kit. Neem nu het heft in handen. En controleer je borsten.


De ghd-producten zijn verkrijgbaar bij ghdhair.com van € 179 tot € 299. Een deel van de winst van de verkoop wordt gedoneerd aan Pink Ribbon: €10 bij aankoop van een stijltang en €5 voor elke helios of glide.