P&V Group

Pvgrbil Big

De P&V Groep, een coöperatieve verzekeringsgroep met als gekende merken VIVIUM en P&V, staat voor solidariteit, samenwerking en nabijheid. Deze waarden en de integriteit die P&V en Vivium nastreven, kwamen dit voorjaar op een bijzonder mooie manier tot uiting tijdens de Every Step Counts-campagne.

De P&V Groep wil inspireren en stimuleren én zo een gezonde werkplek creëren met de mens in het middelpunt. Ze brengen daarom experts, werkgevers en werknemers samen met als doel te informeren, sensibiliseren en motiveren met informatie, tips en innovatieve tools. De link tussen P&V, Vivium en Pink Ribbon is snel gemaakt.

Omdat fysieke en mentale gezondheid bijdragen tot welzijn op het werk ondersteunt de Groep P&V de Every Step Countscampagne in de strijd tegen borstkanker. Van april tot juni 2018 gingen bedrijven samen met hun personeel de uitdaging aan om elke dag minstens een half uurtje te stappen en zo samen een symbolische reis rond de wereld af te leggen. Met deze actie willen P&V, Vivium en Pink Ribbon het belang van bewegen in functie van borstkankerpreventie onder de aandacht brengen. Het eindresultaat? P&V en VIVIUM mobiliseerden samen 1.176 deelnemers die op 42 dagen maar liefst 142.837 km aflegden. Met zijn allen stapten we 3,4x rond de wereld. Een grote dankjewel aan alle deelnemers!

www.pv.be

www.vivium.be