Header website

Pink Ribbon Kerstballen

De countdown naar Kerstmis is begonnen! Heb jij er ook al zo'n zin in? Pink Ribbon maakt je graag warm voor de meest hartverwarmende periode van het jaar met onze kerstballen. Maak er dit jaar ook een gezellig roze kerst van en steun Pink Ribbon door je boom te versieren met de prachtige decoratiestukken, gecreëerd door onze partner Goodwill.

20190920 Banner gouden kerstbal
De gouden Pink Ribbon-kerstbal kan deze kerstperiode ook schitteren in jouw kerstboom, thuis of op het werk. De grote, gouden kerstballen zijn beschikbaar voor €5 per stuk in onze webshop. Wil je meerdere kerstballen aankopen? Bestel dan onze handige display met 72 prachtexemplaren.
20190920 B Vs gouden kerstbal v2
20190920 Banner set roze kerstballen jpg
Of ben je eerder fan van de twaalf onbreekbare roze kerstballen? Ze hebben een magische glans- of glitterfinish. Ze zijn perfect om je huis of kantoor op te warmen tijdens de koude kerstperiode. Koop ze voor €14,95 op onze webshop.
20190920 Banner set roze kerstballen fotos
20190920 Banner B2 B bestellingen

Ben je een bedrijf of organisatie en wil je graag de Pink Ribbon-kerstballen bestellen? Dat kan! We verwijzen je graag door naar onze B2B-bestellingsmogelijkheden.

Plaats hier je b2b bestelling
20190920 Banner B2 B bestellingen fotos

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Deel je verhaal

Wil jij graag je verhaal posten op onze Pink Ribbon-website? Dat kan!

Schrijf mee

Word partner

Wil je als bedrijf Pink Ribbon steunen? Dat kan!

Word partner