Optie 1

Doe mee met De Roze Mars!

Preventie Psychosociale zorg De Roze Mars

Wat vliegt de tijd! De zevende editie van onze virtuele wandelchallenge, De Roze Mars, staat alweer voor de deur. Dit jaar willen we in de maand mei opnieuw iedereen bewustmaken van het belang van een gezonde en actieve levensstijl. Eén vrouw op negen krijgt in haar leven te maken met borstkanker, maar ook mannen kunnen borstkanker krijgen. Wist je dat één op drie kankerdiagnoses kan vermeden worden door een gezonde levensstijl. Voldoende beweging is daarbij al een hele stap in de goede richting. Daarom willen we je dit jaar opnieuw aansporen om van 1 tot 31 mei 2023 je wandelschoenen aan te trekken en meer te bewegen!

Ga jij mee de uitdaging aan? Motiveer al je vrienden, familie of collega's en probeer de hele maand mei dagelijks meer te bewegen in de strijd tegen borstkanker. Van 1 tot en met 31 mei 2023 organiseren we de zevende editie van De Roze Mars. Beweeg meer in de strijd tegen borstkanker én voor je eigen gezondheid, want met een gezonde levensstijl kunnen we 1 op 3 kankerdiagnoses voorkomen. Stuur jij mee borstkanker wandelen?

Hoe werkt het?
  1. Je schrijft je individueel, in team of met je bedrijf in op ons vernieuwd platform en steunt daarmee meteen Pink Ribbon.
  2. Je verbindt je stappenteller met het platform of je geeft je stappen handmatig in.
  3. Het De Roze Mars-platform registreert eenvoudig alle stappen die je gedurende de maand mei zet. Pink Ribbon telt ze voor je samen en toont je de resultaten. Zo kan je individueel, als team of als bedrijf je voortgang volgen en vergelijken met de andere deelnemers.

Houd je laptop, tablet of smartphone bij de hand want de inschrijvingen zijn vanaf nu open!

Schrijf je in voor De Roze Mars via het Pink Support platform Lees ook: 21.000 deelnemers aan De Roze Mars stappen in 2022 samen 95 keer de wereld rond in de strijd tegen borstkanker

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief