Pinkmonday het is zover

Deelnamepakket Pink Monday Fotowedstrijd

Pink Monday

Laat jouw steun blijken aan de moedige vrouwen en mannen die tijdens of na borstkanker (terug) aan het werk gaan! Pink Ribbon voorziet een toegankelijke manier om dit te doen: organiseer samen met je collega's een Pink Monday in oktober of november.

Organiseer op een maandag in oktober of november op jouw werkplek een Pink Monday. Pink Ribbon wil organisaties oproepen om op een toegankelijke manier re-integratie op de werkvloer tijdens of na borstkanker bespreekbaar te maken. Dit jaar doen we dat met een nieuwe fotowedstrijd. Graag sporen wij jou en je collega's aan om een Pink Lunch Walk te organiseren. Doe je mooiste roze outfit aan, speld de Pink Ribbon van 2019 op en trek er tijdens de middagpauze samen op uit en bespreek werken tijdens of na borstkanker. Neem daar nog een foto van en dan maak je kans op een Happy Healthy prijs, aangeboden door Unique.

Heb je nog geen Pink Ribbon-lintjes? Bestel ze dan hier.

Aantal

Deelnamepakket voor 10 personen à €30,00 incl. BTW

Zodra jij je pakket hebt aangevraagd controleren we je gegevens en sturen we een factuur. Eénmaal de betaling ontvangen is sturen we jouw bestelling naar je toe.

Deel je verhaal

Wil jij graag je verhaal posten op onze Pink Ribbon-website? Dat kan!

Schrijf mee

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Word partner

Wil je als bedrijf Pink Ribbon steunen? Dat kan!

Word partner