BG Lintje 2020

Pink Ribbon Producten

Jaarlijks worden meer dan 10.000 nieuwe gevallen van borstkanker vastgesteld. Pink Ribbon voert daarom gedurende het hele jaar campagne zodat borstkanker nooit van de radar verdwijnt. Word een “Breast Friend” door met een klein gebaar jouw steun aan borstkankerpatiënten te tonen.

De Pink Ribbon

Het Pink Ribbon-lintje van 2021 zal de creatieve, liefdevolle en eigenzinnige signatuur van Delphine van Saksen-Coburg dragen, die zich hiermee achter de strijd tegen borstkanker schaart. Vanaf 15 september kan iedereen het nieuwe Pink Ribbon-lintje kopen en de ‘liefdeslijn’ van prinses Delphine dragen, om zo te tonen dat lotgenoten en hun omgeving er niet alleen voor staan. Een Pink Ribbon-lintje kost €3. €2 gaat rechtstreeks naar concrete projecten die Pink Ribbon onderneemt in haar strijd tegen borstkanker.

Pre-order een Pink Ribbon-display (x30 pink ribbons) Prinses Delphine van Saksen-Coburg ontwerpt het zevende Pink Ribbon-lintje
Pink Ribbon Delphine 046 bewerkt Adobe RGB LR
Mondmaskers

Mondmaskers zijn niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. Bij Pink Ribbon hebben we daarom enkele unieke exemplaren ontworpen. Zo kan je veilig de trein op, jouw boodschappen doen of genieten van een leuke uitstap én het goede doel steunen. De mondmaskers zijn vervaardigd uit katoen, bestaan uit 2 lagen en kunnen gebruikt worden met een extra filter. Ze worden per stuk verpakt in een polybag, elk voorzien van de nodige wasinstructies. De Pink Ribbon Mondmaskers kosten €4,99 waarvan €1,75 integraal naar Pink Ribbon gaat. Je kan de mondmaskers kopen bij Carrefour of op onze webshop.

Mondmaskers
Armband

De Pink Ribbon Armband 2020 is ontworpen door PScallme. In het ontwerp zit een liefdevolle bloem verwerkt, afgeleid van de prachtige trompetbloem of de Allamanda bloem. Dankzij de verschuifbare sluiting kan de armband ook op maat afgesteld worden. Wie geef jij deze prachtige armband cadeau? Met de aankoop steun je zorgvuldig uitgekozen projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. De armband kost €9,99, met een donatie van €4,26, en is vanaf eind september te koop bij onze partner Hunkemöller en op onze webshop.

Armbanden

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Deel je verhaal

Wil jij graag je verhaal posten op onze Pink Ribbon-website? Dat kan!

Schrijf mee

Word partner

Wil je als bedrijf Pink Ribbon steunen? Dat kan!

Word partner