20200923 Pink Ribbon Banner Lintje Versie2

Pink Ribbon Producten

Jaarlijks worden meer dan 10.000 nieuwe gevallen van borstkanker vastgesteld. Pink Ribbon voert daarom gedurende het hele jaar campagne zodat borstkanker nooit van de radar verdwijnt. Word een “Breast Friend” door met een klein gebaar jouw steun aan borstkankerpatiënten te tonen.

Mondmaskers tekst

Mondmaskers zijn niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. Bij Pink Ribbon hebben we daarom enkele unieke exemplaren ontworpen. Zo kan je veilig de trein op, jouw boodschappen doen of genieten van een leuke uitstap én het goede doel steunen. De mondmaskers zijn vervaardigd uit katoen, bestaan uit 2 lagen en kunnen gebruikt worden met een extra filter. Ze worden per stuk verpakt in een polybag, elk voorzien van de nodige wasinstructies. De Pink Ribbon Mondmaskers kosten €4,99 waarvan €1,75 integraal naar Pink Ribbon gaat. Je kan de mondmaskers kopen bij Carrefour en AVA of op onze webshop.

Mondmaskers
De Pink Ribbon 2020

Vorige jaren werd het lintje al ontworpen door couturier Edouard Vermeulen, juwelenontwerpster Christa Reniers, bloemenkunstenares Nele Ost, modeontwerper Raf Simons en ontwerpster Coralie Barbier. In 2020 gaven zij de fakkel door aan Elodie Ouédraogo en Olivia Borlée, ex-atletes en ontwerpsters van sportmodelabel 42I54. Het zesde lintje van Pink Ribbon ligt vanaf 25 september in de winkel. Het wordt voor €3 verkocht bij Carrefour, Multipharma, Standaard Boekhandel/Club, Hunkemöller, LolaLiza, ZEB, The Fashion Store, CASA, AVA en uw dagbladhandel waarvan €2 integraal naar Pink Ribbon gaat.

Koop hier je pink ribbon Bestel een Pink Ribbon-display (x30 pink ribbons) Elodie Ouédraogo en Olivia Borlée ontwerpen het zesde Pink Ribbon-lintje
Ribbon logo 2
Armband

De Pink Ribbon Armband 2020 is ontworpen door PScallme. In het ontwerp zit een liefdevolle bloem verwerkt, afgeleid van de prachtige trompetbloem of de Allamanda bloem. Dankzij de verschuifbare sluiting kan de armband ook op maat afgesteld worden. Wie geef jij deze prachtige armband cadeau? Met de aankoop steun je zorgvuldig uitgekozen projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. De armband kost €9,99, met een donatie van €4,26, en is vanaf eind september te koop bij onze partner Hunkemöller en op onze webshop.

Armbanden
Agenda 2021

Pink Ribbon steunen? Wat denk je van de handige Pink Ribbon Agenda 2021. De nieuwe editie heeft een warme donkerblauwe kleur en is voorzien van roze accenten. De agenda is gemaakt van pu leder, heeft een ringband en sluit met behulp van 2 elastieken. Verder is er ook een notebook gedeelte en is er ruimte voorzien voor adressen, een wensen- en bucketlist en nog zoveel meer. De Pink Ribbon Agenda 2021 kost €18,50 waarvan €3,25 integraal naar Pink Ribbon gaat. De agenda kan je kopen bij onze partners Standaard Boekhandel, AVA en jouw dagbladhandel via AMP of via onze webshop.

Agenda

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Deel je verhaal

Wil jij graag je verhaal posten op onze Pink Ribbon-website? Dat kan!

Schrijf mee

Word partner

Wil je als bedrijf Pink Ribbon steunen? Dat kan!

Word partner