Banner

Pink Ribbon Producten

Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen in België. 1 vrouw op 9 wordt erdoor getroffen. In ons land vechten maar liefst 100.000 vrouwen, samen met hun directe omgeving, tegen borstkanker. Daarom draagt de campagne van dit jaar de mooie slogan ‘Love is what we all need’. Een boodschap die borstkankerpatiënten toont dat ze er niet alleen voor staan!

De Pink Ribbon 2021

Prinses Delphine van Saksen-Coburg is naast prinses ook een kunstenares met internationale faam. Met levendige, speelse en eigenzinnige werken inspireert ze om voluit lief te hebben. Eén van haar bekendste werken, de Love Line, wordt afgebeeld op het nieuwe Pink Ribbon-lintje van 2021. Het toont aan dat onze liefde steun, kleur en warmte brengt in het leven van vrouwen die vechten tegen borstkanker. Het geeft hen en hun omgeving sterkte en moed.

Een Pink Ribbon-lintje kost €3. Hiervan gaat €2 rechtstreeks naar het goede doel. Vanaf begin oktober kan iedereen het nieuwe lintje kopen bij Carrefour, Multipharma, Standaard Boekhandel/Club, Hunkemöller, Torfs, ZEB, The Fashion Store, e5, CASA, AVA, Wibra, Modemakers, VERO MODA, Daniël Ost en op onze webshop. Met de aankoop van het lintje steun je de projecten van Pink Ribbon op het gebied van preventie, opsporing en psychosociale zorg. Wees er snel bij en bestel het lintje nu voor jezelf of geef hem aan iemand die een extra hart onder de riem verdient.

Bestel een Pink Ribbon-display (x30 pink ribbons) Prinses Delphine van Saksen-Coburg onthult het ontwerp van het zevende Pink Ribbon-lintje Koop hier je Pink Ribbon
Getuigenissen website kleiner formaat
Kerstballen

De dagen worden korter en straks komt ook de winter er weer aan. Met andere woorden: de countdown naar Kerstmis is begonnen! Heb jij er ook zo'n zin in? Maak er dit jaar een gezellige roze kerst van en steun Pink Ribbon door je boom te versieren met onze prachtige kerstballen. Je kan kiezen uit 3 soorten: de gouden kerstballen, een set van 3 kleurrijke kerstballen of een roze set van 12 kerstballen. Er is dus zeker voor elk wat wils!

Bestelformulier Pink Ribbon Kerstballen
Kerstballen 2021
Kerstkaarten

Ben je nog op zoek naar een extra speciale kerstkaart? Dankzij de Pink Ribbon-kerstkaarten kan je al je gelukwensen uiten én ook meteen onze vzw financieel steunen. Want per verkochte kaart gaat er €0,20 naar ons goede doel. Een echte win-winsituatie! Neem dus snel een kijkje op de website, kies een ontwerp uit en bestel jouw kerstkaartjes.

Kerstkaarten 2021
Armband 2021

Wil jij de nieuwe Pink Ribbon Armband van 2021 ook aan jouw collectie toevoegen? Dat kan zeker! De armband werd dit jaar ontworpen door Blond Amsterdam en bestaat uit een zijdezacht katoenen bandje met daarop de tekst ‘CARPE DIEM’ of ‘Pluk de dag’ geborduurd. De tijdloze oudroze kleur kan met vrijwel alles worden gecombineerd en dankzij het slimme aantrekkoordje past het bandje bij elke outfit. De armband kost €9,99, waarvan €4,26 naar Pink Ribbon gaat, en is te koop in de winkels van Hunkemöller en op onze webshop. Met de aankoop steun je zorgvuldig uitgekozen projecten en onderzoeken op het gebied van preventie, opsporing en psychosociale zorg van borstkanker(patiënten). Wie geef jij deze prachtige armband cadeau?

Armband 2021 foto
Agenda 2022

Up-to-date blijven van al je afspraken en tegelijkertijd Pink Ribbon steunen? Haal snel de handige Pink Ribbon Agenda voor 2022 in huis! De agenda is gehuld in een warme roze kleur en de kaft is gemaakt van een mooie linnen stof met gouden print. De agenda sluit gemakkelijk af met een elastiek en heeft 2 leeslinten met gouden bedel in de vorm van het Pink Ribbon-lintje. De Pink Ribbon Agenda 2022 kost €18,50 waarvan €3,25 integraal naar Pink Ribbon gaat. De agenda kan je kopen in de winkels van Standaard Boekhandel en AVA, in jouw dagbladhandel of op onze webshop. Koop de Pink Ribbon Agenda voor jezelf of geef hem cadeau, want met de aankoop van de agenda steun je belangrijke projecten rond de preventie, opsporing en psychosociale zorg van borstkanker(patiënten).

Agenda 2022 foto
Mondmaskers

Mondmaskers zijn een onderdeel geworden van onze huidige samenleving. Bij Pink Ribbon hebben we daarom enkele unieke exemplaren ontworpen. Zo kan je veilig het openbaar vervoer op, jouw boodschappen doen en meteen het goede doel steunen. De mondmaskers zijn vervaardigd uit katoen, bestaan uit 2 lagen en kunnen gebruikt worden met een extra filter. Ze worden verpakt in een polybag, elk voorzien van de nodige wasinstructies. Eén ontwerp heeft de typische roze kleur van Pink Ribbon, maar er is ook een blauwe variant van het masker beschikbaar. De Pink Ribbon Mondmaskers kosten €4,99 waarvan €1,75 integraal naar Pink Ribbon gaat. Je kan de mondmaskers ook kopen in de winkels van Carrefour en op onze webshop.

Mondmaskers

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief