Shopping

Koop onze producten en steun zo de strijd tegen borstkanker

Wil jij zichtbaar jouw steun aan Pink Ribbon tonen? Koop dan onze producten en laat aan de buitenwereld zien dat je een boezemvriend(in) bent! Doorheen de jaren, heeft Pink Ribbon verschillende producten op de markt gebracht met als doel extra fondsen in te zamelen in de strijd tegen de ziekte.

Enerzijds is er de online Pink Ribbon-webshop. Daar kan je onze Pink Ribbon-armband, -agenda en -mondmaskers kopen. Ook het Pink Ribbon-lintje 2021, ontworpen door Prinses Delphine van Saksen-Coburg, kan je er terugvinden.

Foto eigen merch

Anderzijds is er de Pink Ribbon-spreadshop. Daar vind je de officiële De Roze Mars-kledinglijn, bestaande uit kleurrijke T-shirts, sweaters, hoodies en petten. Maar ook andere leuke goodies, zoals totebags, drinkflessen en buttons, kan je er kopen. Zo haal je met gemak, én helemaal in De Roze Mars-stijl, die 10.000 stappen per dag!

Foto spreadshop

De opbrengst van de producten gaat naar de verschillende projecten die Pink Ribbon voert en uitbouwt op vlak van preventie, (vroegtijdige) opsporing en psychosociale zorg voor patiënten.

Bedankt om een Boezemvriend(in) te zijn!
ONTDEK NOG ANDERE MANIEREN OM PINK RIBBON TE STEUNEN

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief