Close up photograph of flowers 931177

Neem Pink Ribbon op in je testament

Ontdek hier waarom en hoe je een legaat voor Pink Ribbon opneemt:

Waarom?

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen in België. 1 op de 9 vrouwen komt in de loop van haar leven met de ziekte in aanraking. En helaas verliezen ook nog steeds 6 vrouwen elke dag hun strijd tegen kanker. Pink Ribbon vzw is sinds 2007 actief in België en heeft als missie borstkanker bestrijden; enerzijds door het bevorderen van preventie en screening en anderzijds door het helpen verbeteren van de levenskwaliteit van mensen die met de ziekte geconfronteerd worden. Pink Ribbon financiert projecten die gericht zijn op het verbeteren van de medische behandeling en de levenskwaliteit van borstkankerpatiënten, zowel tijdens als na de behandeling. Dit wordt mogelijk gemaakt door legaten en schenkingen aan het Pink Ribbon Fonds, dat beheerd wordt door de Koning Boudewijnstichting.

Hoe?

Het opnemen van Pink Ribbon in uw testament helpt om borstkanker te voorkomen, te behandelen en te genezen en om de levensomstandigheden van de getroffenen te verbeteren. Wij staan tot uw beschikking om u alle informatie te geven over de verschillende soorten legaten - individuele legaten, duo-legaten, universele legaten - en over de beste manier om uw testament op te stellen volgens uw wensen en uw situatie.

Aarzel niet om onze gratis gids aan te vragen via onderstaand formulier, of om vrijblijvend contact op te nemen met onze Algemeen Directeur Brigitte Vanderveren via brigittevanderveren@pink-ribbon.be.

Aanvraagformulier voor de gratis gids "Goed geregeld, goed gegeven"

Vraag onze gratis gids aan en ontdek meer over het opnemen van een legaat aan Pink Ribbon in je testament, zodat minder vrouwen het slachtoffer worden van borstkanker.

Aanspreking

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Deel je verhaal

Wil jij graag je verhaal posten op onze Pink Ribbon-website? Dat kan!

Schrijf mee

Word partner

Wil je als bedrijf Pink Ribbon steunen? Dat kan!

Word partner