Pink Ribbon Delphine 046 bewerkt Adobe RGB LR

Word een Boezemvriend(in) en draag het Pink Ribbon-lintje

Elk jaar slaat Pink Ribbon de handen in elkaar met een bekende Belg voor de creatie van het gekende Pink Ribbon-lintje. Dit jaar was het niemand minder dan Prinses Delphine van Saksen-Coburg die haar handtekening op het lintje plaatste. Naast prinses is ze ook een kunstenares met internationale faam. Met levendige, speelse en eigenzinnige werken inspireert ze om voluit lief te hebben. Dat is ook de reden waarom een van haar bekendste werken, de Love Line, wordt afgebeeld op het zevende Pink Ribbon-lintje. Het toont aan dat onze liefde steun, kleur en warmte brengt in het leven van vrouwen en mannen die vechten tegen borstkanker. Het geeft hen en hun omgeving de nodige sterkte en moed.

Een Pink Ribbon-lintje kost €3, waarvan €2 rechtstreeks naar het goede doel gaat. Je kan een exemplaar bemachtigen in een van de volgende verkooppunten: Carrefour, Multipharma, Standaard Boekhandel/Club, Hunkemöller, Torfs, ZEB, The Fashion Store, e5, CASA, AVA, Wibra, Modemakers, VERO MODA, Daniël Ost en op onze webshop.

Koop hier je Pink Ribbon

Wil je graag zelf lintjes verkopen in je bedrijf? Dat kan! De lintjes zijn ook beschikbaar in een display van 30 voor een prijs van €90 per display. Zo kan je als bedrijf laten zien dat jullie de strijd tegen borstkanker mee steunen.

Bestel hier je Pink Ribbon display

Met de aankoop van het lintje steun je de projecten van Pink Ribbon op het vlak van preventie, (vroegtijdige) opsporing en psychosociale steun aan patiënten.

Bedankt om een Boezemvriend(in) te zijn!
Lintje foto
ONTDEK NOG ANDERE MANIEREN OM PINK RIBBON TE STEUNEN

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief