120640065 1535440876664158 5690573058884597243 o

Getuigenis Alline Procap door Nathalie: Mooi haar, dat wil ik !

Na borstkanker Geknipt voor haar

26/10/2020 - Om haardonoren van ‘Geknipt voor haar’ te bedanken, biedt onze partner Trenker hen een gratis doos Alline Procap capsules aan. Die zorgen ervoor dat je een mooie en volumineuze haardos hebt. Een van onze boezemvriendinnen, Nathalie, mocht de capsules testen. “Het resultaat was waar ik al zo lang naar verlangde. Wat een geluk om 2 jaar na mijn borstkankerbehandeling opnieuw mooi haar te hebben!” Lees hier haar verslag.

"Mijn hoofd kaal scheren? Ik nam het als een uitdaging!"

"In september 2016 ben ik te weten gekomen dat ik borstkanker had en dat ik 16 chemosessies zou moeten doorstaan waardoor ik al mijn haren zou verliezen. Ik heb toen mijn haren prachtig laten brushen en een foto getrokken met de gedachte dat ik ooit opnieuw mijn prachtige haar zou terugkrijgen. Daarna heb ik besloten om alles te knippen en mijn hoofd kaal te scheren. Ik nam het als een uitdaging: wie heeft er ooit gedurfd om zijn hoofd kaal te scheren? Wel, ik heb het gedaan en ik was benieuwd om het resultaat te zien en mijn kale hoofd te ontdekken. Het is heel verbijsterend om jezelf zo getransformeerd te zien'

Je ziek voelen en dan een beetje van je vrouwelijkheid verliezen is mentaal zwaar om dragen. De lijnen in mijn gezicht vielen plots meer op, waardoor ik me veel meer heb moeten opmaken om mijn vrouwelijkheid te kunnen bewaren. Ik kocht ook een prachtige pruik en mutsen om mijn kaalheid te verbergen en de winter te trotseren. Over de chemosessies heen ben ik volledige kaal geworden, ik leek net een kleine baby."

"Eindelijk terug haar dat bij mij past!"

"Na het einde van mijn behandeling, in april 2017, duurde het meerdere weken vooraleer er opnieuw haargroei te bespeuren was op mijn hoofd. Mijn haar groeide dan ook enorm traag terug, en ik voelde me hopeloos. Wanneer mijn haar na enkele maanden terug groeide, was het heel fijn en zonder volume. Meer dan een jaar na mijn behandeling had ik nog steeds slechts enkele centimeters haargroei.

In november 2018, ontdekte ik het voedingssupplement “Alline Procap” en sindsdien heb ik een enorme verbetering gezien. De foto’s liegen niet! Alline Procap is een voedingssupplement dat natuurlijke keratine combineert met een complex van elf vitamines en drie mineralen. Het is een complete, gepatenteerde oplossing dat haargroei stimuleert*. In minder dan 8 maanden tijd bekwam ik – eindelijk - haar dat goed bij mij past, met een aanzienlijke lengte.

Ik wens veel sterkte aan zij die de beproeving nog moeten doorstaan, maar ik stel jullie gerust: je haar groeit terug. Niet altijd op dezelfde manier, maar het groeit terug! Ik raad iedereen het voedingssupplement Alline Procap aan om daarbij te helpen**.”

Doneer je paardenstaart zodat anderen met borstkanker hun haar kunnen houden

Om vrouwen zoals Nathalie een hart onder de riem te steken, lanceerden de Farmaceutische Laboratoria Trenker en Pink Ribbon de campagne ‘Geknipt voor haar’.

Met ‘Geknipt voor haar’ willen we zoveel mogelijk paardenstaarten inzamelen. Die verkopen we aan lokale pruikenmakers, zodat zij er mooie pruiken van kunnen knopen voor borstkankerpatiënten. Zo willen we ervoor zorgen dat zij zich beter in hun vel voelen en vol zelfvertrouwen kunnen strijden tegen borstkanker. De opbrengst van de paardenstaarten gebruiken we om te investeren in hoofdhuidkoeling in Belgische ziekenhuizen. Deze therapie met koelhelmen beperkt haarverlies als gevolg van chemotherapie.

Hoe ‘Geknipt voor haar’ steunen en een gratis doos Alline Procap ontvangen?

Ook Geknipt voor haar steunen? Laat je haar groeien tot een paardenstaart van minimum 25 cm en vraag een ‘Geknipt voor haar’ donatie-enveloppe aan op onze website . Alle haardonoren krijgen als bedanking een gratis doos Alline Procap capsules ter waarde van €19,99 euro aangeboden. De capsules zorgen ervoor dat je een mooie en sterke haardos hebt*. Lees er hier meer over.

  1. Knip je paardenstaart van minimum 25 cm.
  2. Vraag hier je enveloppe aan.
  3. Doneer je haar via één van onze inzamelpunten (kapperszaken, salons van Treatwell, Multipharma-apotheken) of bezorg ons gratis je donatie via een bpost-postpunt. Dankzij jouw bijdrage help je anderen met borstkanker hun haar te houden.
  4. Klik op de link in de bevestigingsmail die je ontvangt na jouw donatie, laat jouw gegevens achter, ontvang een gratis doos Alline Procap met 30 capsules, en spaar voor je volgende donatie.

Over Trenker en Alline Procap

Farmaceutische Laboratoria Trenker is een 100 % Belgisch familiebedrijf en trotse partner van Pink Ribbon. Samen organiseren ze concrete acties om mensen te helpen. Zo kleurt de verpakking van het product Alline Procap met 180 capsules, verkrijgbaar in apotheken, in het najaar van 2020 roze. Met de roze verpakking wil de Farmaceutische Laboratoria Trenker een dialoog op gang brengen over borstkanker, preventie, screening en steun voor vrouwen. Meer informatie? Klik hier.

* Zink is betrokken bij de normale eiwitsynthese (bijvoorbeeld keratine) en onderhoud van normaal haar.

** Beer C. et al. (2014). A Clinical trial to Investigate the Effect of CynaPlus® on Hair and Nail Parameters. The Scientific World Journal, Volume 201.

20201026 PR Collage Natalie Aline Pro Cap

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Deel je verhaal

Wil jij graag je verhaal posten op onze Pink Ribbon-website? Dat kan!

Schrijf mee

Word partner

Wil je als bedrijf Pink Ribbon steunen? Dat kan!

Word partner