Sjaal Website Klein

Moederdagwedstrijd: Win een sjaal van Mayerline

Vriendschap

In België vechten nog steeds 100.000 vrouwen en hun omgeving tegen borstkanker. Bij Mayerline zien ze het als hun missie om die vrouwen op elk moment stijlvol en elegant de deur uit te laten gaan. Zij geloven in de kracht en fierheid van elke vrouw. Dat betekent ook om niet blind te zijn voor de realiteit, en die heeft ook haar zware kanten en beproevingen. Borstkanker is daar niet de minste van. Het is een aandoening die elke vrouw precies in haar vrouw-zijn raakt. Het is dan ook vanuit hun jarenlange betrokkenheid bij alle facetten van het vrouw-zijn dat ze ook dit jaar weer hun steun aan Pink Ribbon hebben toegezegd.

Daarom hebben ze dit voorjaar twee sjaals waarvan een deel van de opbrengst rechtstreeks aan Pink Ribbon geschonken wordt aan hun collectie toegevoegd.

Wil jij jouw mama nog met een extra attentie verrassen om haar te bedanken voor alle liefde en steun doorheen goede en moeilijkere momenten? Doe dan mee met de Moederdagwedstrijd op onze Facebookpagina.

Lees hier het wedstrijdreglement.

S2019Timo7720720 Z

Kan jij niet wachten om 1 van deze 2 mooie sjaals te dragen?

Deze zijn nu te koop bij Mayerline.

Mayerline Sjaal Moederdag Roze

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Geniet in 2020 van een belastingsvermindering van 60%.

Doneer

Deel je verhaal

Wil jij graag je verhaal posten op onze Pink Ribbon-website? Dat kan!

Schrijf mee

Word partner

Wil je als bedrijf Pink Ribbon steunen? Dat kan!

Word partner