2019122 Winnaar PM Trenker

Pink Monday-wedstrijd: De Winnaars

Na borstkanker Weer aan het werk Pink Monday

De diagnose vanborstkanker heeft onvermijdelijk een grote invloed op de carrière van de patiënt. Na een slopende periode van behandelingen willen veel vrouwen echter het liefst zo snel mogelijk de draad weer oppikken. Pink Monday richt zich specifiek op (ex-)borstkankerpatiënten die terug aan het werk gaan. Door hun werkgevers, collega's, familie en zorgverstrekkers te sensibiliseren, willen we van de re-integratie op het werk een zo positief mogelijk verhaal maken.

Om te slagen in deze missie, is het belangrijk om alle personen in de omgeving van de werknemer te informeren. Pink Monday creëerde verschillende tools om hierbij tehelpen, zoals brochures met good practices, een ethisch charter voor bedrijven, nieuwsbrieven, events, en last but not least: de Pink Monday-wedstrijd.

Dit jaar spoorden we bedrijven aan om een Pink Lunch Walk te organiseren. In hun mooiste roze outfit met het nieuwe lintje aan trokken werknemers eropuit om de terugkeer na borstkanker op het werk bespreekbaar te maken. We kregen heel watmooie foto's toegestuurd! De 3 foto's met de meeste likes krijgen de HappyHealthy-prijs toegestuurd, aangeboden door Unique.

Vandaag hebben we de eer om de winnaars bekend te maken. Met plezier kondigen wij dan ook de top 3 van populairste foto's aan:

  1. Trenker
  2. Depro Profiles
  3. Notebaert Produktie NV

Dankjewel aan iedereen die deelnam aan de wedstrijd en aan iedereen die zich ingezet heeft om zijn of haar collega te ondersteunen in het herwinnen van hun professioneel geluk!

Winnaar 1: Trenker - 167 likes

2019122 Winnaar PM Trenker

Winnaar 2: Depro Profiles - 136 likes

2019122 Winnaar PM Depro Profiles

Winnaar 3: Notebaert Produktie NV - 87 likes

2019122 Winnaar PM Notebaert

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Deel je verhaal

Wil jij graag je verhaal posten op onze Pink Ribbon-website? Dat kan!

Schrijf mee

Word partner

Wil je als bedrijf Pink Ribbon steunen? Dat kan!

Word partner