Foto mondmaskers website

Pink Ribbon lanceert mondmaskers

Preventie Opsporing Diagnose Behandeling Na borstkanker Vriendschap Weer aan het werk Psychosociale zorg

Mondmaskers zijn niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. Bij Pink Ribbon hebben we daarom twee unieke roze exemplaren ontworpen. De maskers zijn verkrijgbaar bij AVA Papierwaren. Zo kan je veilig de trein op, jouw boodschappen doen of genieten van een leuke uitstap én het goede doel steunen.

Unieke mondmaskers bij AVA Papierwaren

De Pink Ribbon-mondmaskers zijn in twee verschillende uitvoeringen beschikbaar: een met het Pink Ribbon-logo en een met het logo van De Roze Mars, de stappenchallenge die we in oktober organiseren. De stoffen maskers met elastiek bestaan uit twee lagen en kunnen gebruikt worden met een extra filter. Je kan ze tot vijftig keer hergebruiken door ze te wassen op 60 graden. Dit doe je telkens na gebruik.

De mondmaskers zijn verkrijgbaar in de winkels en op de webshop van AVA Papierwaren. De prijs per mondmasker bedraagt €4,99. Per verkocht mondmasker gaat er een donatie naar Pink Ribbon. Die wordt gebruikt om projecten rond preventie, opsporing van borstkanker en psychosociale zorg van patiënten en hun omgeving te financieren.

Ontdek hier waar je de mondmaskers kan kopen:

Stap mee met De Roze Mars in oktober

Eén van de projecten die Pink Ribbon dit jaar organiseert is De Roze Mars. In oktober motiveren we iedereen om via een online bewegingsplatform de aanbevolen 10.000 stappen per dag te zetten. Door deel te nemen werk je niet alleen aan je eigen gezondheid, maar steun je ook het goede doel. Stap je mee of wil je meer informatie? Surf dan naar www.derozemars.be.

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Geniet in 2020 van een belastingsvermindering van 60%.

Doneer

Deel je verhaal

Wil jij graag je verhaal posten op onze Pink Ribbon-website? Dat kan!

Schrijf mee

Word partner

Wil je als bedrijf Pink Ribbon steunen? Dat kan!

Word partner