20180825 191143

Review Alline Procap door Nathalie: Mooi haar, dat wil ik !

Na borstkanker

Als lid van de redactie van Pink Ribbon heb ik het grote geluk gehad om Alline Procap van Trenker te mogen testen. En het resultaat voldoet aan waar ik al zo lang naar verlang. Wat een geluk om 2 jaar na het einde van mijn behandeling opnieuw mooi haar te hebben!

In september 2016 ben ik te weten gekomen dat ik borstkanker had en dat ik 16 chemosessies zou moeten doorstaan waardoor ik al mijn haren zou verliezen. Ik heb toen mijn haren prachtig laten brushen en een foto getrokken met de gedachte dat ik ooit opnieuw mijn prachtige haar zou terugkrijgen. Daarna heb ik besloten om alles te knippen en mijn hoofd kaal te scheren. Ik nam het als een uitdaging: wie heeft er ooit gedurfd om zijn hoofd kaal te scheren? Wel, ik heb het gedaan en ik was benieuwd om het resultaat te zien en mijn kale hoofd te ontdekken. Het is heel verbijsterend om zichzelf zo getransformeerd te zien.

Zich ziek voelen en dan een beetje van je vrouwelijkheid verliezen is mentaal zwaar om dragen. De lijnen in het gezicht zijn veel meer uitgetekend, ik heb me veel meer moeten opmaken om mijn vrouwelijkheid te kunnen bewaren. Ik had ook een prachtige pruik gekocht en mutsen om mijn kaalheid te verbergen en de winter te trotseren. Over de chemosessies heen ben ik volledige kaal geworden zoals een kleine baby.

In april 2017 na het einde van mijn behandeling, heeft het meerdere weken geduurd vooraleer er opnieuw haargroei te bespeuren was. Mijn haar is enorm traag terug gegroeid. Ik was redelijk hopeloos. Mijn haar was dan wel terug gegroeid, maar heel fijn en zonder volume. En na meer dan een jaar had ik nog steeds slechts enkele centimeters haargroei.

In november 2018, heb ik de voedingssupplementen “Alline Procap” ontdekt en sindsdien heb ik een enorme verbetering gezien, de foto’s liegen niet. Zonder dat mijn haar echt veel sneller groeit. Meer dan 8 maanden later, heb ik eindelijk een aannemelijke lengte bereikt die goed past bij mij.

Veel sterkte aan zij die deze beproeving moeten doorstaan maar ik stel jullie gerust, het groeit terug. Niet altijd op dezelfde manier, maar het groeit terug en ik raad iedereen de voedingssupplementen “Alline procap” aan om jullie daarbij te helpen.

Nathalie

20180919 172855
20190315 150801

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Deel je verhaal

Wil jij graag je verhaal posten op onze Pink Ribbon-website? Dat kan!

Schrijf mee

Word partner

Wil je als bedrijf Pink Ribbon steunen? Dat kan!

Word partner