20190809 Pinkribbon Final Ad

STEM Pink Ribbon voor De Standaard Solidariteitsprijs 2019

Preventie Opsporing Diagnose Behandeling Na borstkanker Vriendschap Psychosociale zorg

Zag jij de Pink Ribbon advertentie op de achterkant van De Standaard? Van 15 juli tot en met 9 augustus gaf De Standaard aan 20 non-profitorganisaties de kans om hun boodschap te verkondigen in hun krant. Elke verschenen advertentie (en dus ook die van Pink Ribbon) maakt kans op De Standaard Solidariteitsprijs 2019. Stem op Pink Ribbon en help borstkanker onder de aandacht te brengen! 🎀 Ontdek onderaan hoe je je stem uitbrengt.

20190809 Pinkribbon Final Ad

In juli en augustus dingen twintig non-profitorganisaties, waaronder Pink Ribbon, naar de zeventiende De Standaard Solidariteitsprijs. Dagelijks stelde een van de geselecteerden zich voor in een advertentie op de laatste pagina van de krant. Aan de beste creatie wordt een juryprijs uitgereikt. Ook de lezer mag, een stem uitbrengen op de advertentie die hem of haar het meest aansprak. Elke winnaar krijgt drie gratis paginagrote advertenties in de krant om hun boodschap kracht bij te zetten.

De Pink Ribbon-advertentie werd gecreëerd in samenwerking met creatief bureau Mortierbrigade. 1 op 9 Belgische vrouwen worden geconfronteerd met borstkanker. Cruciaal in hun strijd met de ziekte is dat ze gesteund worden. Pink Ribbon wil hen daarbij helpen door actief in te zetten op psychosociale zorg met projecten als Pink Monday (dat patiënten wil begeleiden naar een vlottere re-integratie op de werkvloer tijdens of na borstkanker). Toon jouw steun door te stemmen en help zo borstkanker meer onder de aandacht te brengen! 🎀

Hoe stem ik voor De Standaard Solidariteitsprijs?

  1. Download de nieuwsapp van De Standaard, dS Nieuws, op een mobiel apparaat (smartphone of tablet).
    1. Download de app via de Apple App Store.
    2. Download de app via de Google Play Store.
  2. Open de app en klik op de banner met 'Standaard Solidariteitsprijs Publieksprijs - STEM NU.
  3. Stem op je favoriete advertentie.

Je kan stemmen tot en met vrijdag 30 augustus. Op zaterdag 7 september worden de jury- en publiekswinnaars bekend gemaakt. Spannend!

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Geniet in 2020 van een belastingsvermindering van 60%.

Doneer

Deel je verhaal

Wil jij graag je verhaal posten op onze Pink Ribbon-website? Dat kan!

Schrijf mee

Word partner

Wil je als bedrijf Pink Ribbon steunen? Dat kan!

Word partner