20190806 Pink Ribbon Uitnodiging The Best Of Dorien B

WEDSTRIJD: tickets avant-première borstkankerfilm The Best of Dorien B.

Opsporing Diagnose Na borstkanker Psychosociale zorg

Het Filmfestival van Oostende, dat in teken staat van 'leading ladies', opent met borstkankerfilm 'The Best of Dorien B.' Pink Ribbon is trotse partner van de prent en geeft daarom tickets weg voor een exclusieve avant-première op de openingsdag van het Filmfestival in Kinepolis Oostende.

Pink Ribbon geeft tickets weg voor een exclusieve screening van The Best of Dorien B. De film heeft als rode draad borstkanker en werd geregisseerd door Anke Blondé met Kim Snauwaert en Jelle De Beule in de hoofdrollen. De avant-première vindt plaats in Kinepolis Oostende op vrijdag 6/09/2019 om 19u45 en zal ondertiteld worden in het Nederlands en Frans. Deelnemers aan de wedstrijd dienen Pink Ribbon Belgium te volgen op Facebook en 3 Facebookvrienden te taggen onder de wedstrijdpost. De winnaars zullen op Facebook bekend worden gemaakt op X. Ontdek hier het volledige wedstrijdreglement. Veel succes!

‘The Best of Dorien B.’ gaat over dierenarts Dorien (37), gespeeld door Kim Snauwaert. Op het eerste zicht heeft Dorien alles om gelukkig te zijn: een liefdevolle man, twee schattige kinderen en een succesvolle dierenartspraktijk voor kleine huisdieren. Maar wanneer Dorien ontdekt dat ze borstkanker heeft, kan ze nergens haar verhaal kwijt. Haar ouders besluiten om te scheiden en haar man is erg close met een collega. Niemand lijkt tijd en aandacht te hebben voor haar. ‘The Best of Dorien B.’ is een dramatische komedie over een vrouw die zichzelf tussen alle gekte door herontdekt. De hoofdrollen in de film zijn voor nieuwkomer Kim Snauwaert en Jelle De Beule (Neveneffecten, Callboys, De Dag) in de rol van haar overspelige man.

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Geniet in 2020 van een belastingsvermindering van 60%.

Doneer

Deel je verhaal

Wil jij graag je verhaal posten op onze Pink Ribbon-website? Dat kan!

Schrijf mee

Word partner

Wil je als bedrijf Pink Ribbon steunen? Dat kan!

Word partner