De Roze Mars oktober 2023

Stap de hele maand oktober mee met De Roze Mars

Preventie De Roze Mars

16/08/2023 - Wat vliegt de tijd! De achtste editie van onze virtuele wandelchallenge, De Roze Mars, staat alweer voor de deur. Dit jaar willen we in de maand oktober opnieuw iedereen bewustmaken van het belang van een gezonde en actieve levensstijl. Eén vrouw op negen krijgt in haar leven te maken met borstkanker, maar ook mannen kunnen borstkanker krijgen. Wist je dat één op drie kankerdiagnoses kan vermeden worden door een gezonde levensstijl. Voldoende beweging is daarbij al een hele stap in de goede richting. Daarom willen we je dit jaar opnieuw aansporen om van 1 tot 31 oktober 2023 je wandelschoenen aan te trekken en meer te bewegen!

20230724 Pink Ribbon DRM intranet banner

Ga jij mee de uitdaging aan? Motiveer al je vrienden, familie of collega's en probeer de hele maand oktober dagelijks meer te bewegen in de strijd tegen borstkanker. Van 1 tot en met 31 oktober 2023 organiseren we de achtste editie van De Roze Mars. Beweeg meer in de strijd tegen borstkanker én voor je eigen gezondheid, want met een gezonde levensstijl kunnen we 1 op 3 kankerdiagnoses voorkomen. Samen sturen we borstkanker wandelen!

Houd je laptop, tablet of smartphone bij de hand want de inschrijvingen zijn geopend! Vroege vogels kunnen gebruik maken van de Early Bird-korting. Schrijf je in vóór 9 september en betaal €8 in plaats van €10 inschrijvingskost per deelnemer. Gebruik hiervoor de code EARLYBIRDOCT2023 in het betaalscherm en geniet van 20% korting. Deze actie geldt tot en met vrijdag 8 september 2023.

Schrijf je in voor De Roze Mars

Hoe werkt het?

  1. Je schrijft je individueel, in team of met je bedrijf in op ons vernieuwd platform en steunt daarmee meteen Pink Ribbon.
  2. Je verbindt je stappenteller met het platform of je geeft je stappen handmatig in.
  3. Het De Roze Mars-platform registreert eenvoudig alle stappen die je gedurende de maand oktober zet. Pink Ribbon telt ze voor je samen en toont je de resultaten. Zo kan je individueel, als team of als bedrijf je voortgang volgen en vergelijken met de andere deelnemers.
Schrijf je in voor De Roze Mars!

Wie is de actiefste wandelgemeente tijdens De Roze Mars?

Helemaal nieuw tijdens deze editie is de strijd tussen steden en gemeenten om de meeste stappen per inwoner. Spelenderwijs sporen we alle gemeentebesturen aan om hun inwoners te motiveren meer te gaan wandelen. Naast de klassieke scoreborden van individuele deelnemers, bedrijven en teams, zullen nu ook scoreborden van gemeenten te zien zijn op het De Roze Mars-platform.

Op basis van de postcode zal het gemiddeld aantal stappen van de deelnemers uit éénzelfde gemeente of stad worden berekend. Zo zal bijvoorbeeld de gemeente Herstappe (met amper 79 inwoners) gemiddeld meer stappen per inwoner kunnen zetten dan bijvoorbeeld de stad Antwerpen (met meer dan 500.000 inwoners). Zorg jij er meer voor dat jouw gemeente dé actiefste wandelgemeente van België wordt?

Stuur borstkanker wandelen

Deel dit artikel via:

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief