PR website visuals 8

Welk lintje steun jij?

Vriendschap Psychosociale zorg

14/08/2023 - Enkele maanden geleden vroeg Pink Ribbon aan (ex-)borstkankerpatiënten en hun omgeving om een lintje te ontwerpen dat uitdrukt hoe zij met de diagnose en behandeling van borstkanker omgaan. We ontvingen veel pakkende verhalen en mooie betekenisvolle lintjesontwerpen. Die hebben we nu gebundeld onder ons project "Steun een lintje". Toon jouw steun en sponsor het lintje dat jou het meeste aanspreekt.

We ontvingen van meer dan veertig ontwerpers een lintje. Hartverwarmend!. Op de website van Steun een lintje ontdek je hun moedige getuigenissen. Dit zijn hun verhalen, hun lintjes. Eerlijk en aangrijpend, roze maar soms met een zwart randje. Want borstkanker is geen uitsluitend rooskleurig verhaal: niet voor de borstkankerpatiënten, ook niet voor hun omgeving. De steun voor kankerpatiënten en hun omgeving is broodnodig.

Steun een lintje
Ribbons 1

Fondsenwerving

Steun een lintje is een fondsenwervingsplatform. Fondsenwerving houdt in dat iedereen die de website bezoekt, zijn favoriete lintje kan steunen door een donatie te doen. Het ingezamelde geld gaat naar specifieke Pink Ribbon-projecten die inzetten op preventie en opsporing van borstkanker en psychosociale zorg aan borstkankerpatiënten.

Alle moedige verhalen die we hebben ontvangen, hebben uiteindelijk bijgedragen aan het ontwerp van hét nieuwe Pink Ribbon-lintje van dit jaar. Hoe dat nieuwe lintje er precies uitziet, maakt Pink Ribbon pas bekend in september. Voorlopig is het nog even spannend afwachten, maar in tussentijd kun je hier alle andere mooie lintjes bewonderen en ontroerende getuigenissen lezen.

Ribbons 3
Ribbons 2
Steun een lintje

Deel dit artikel via:

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief