TRIXXO

De TRIXXO Group is een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in huishoudhulp en jobs. Met meer dan 200 kantoren verspreid over België en Nederland zorgen ze voor een regionale verankering.

Untitled design 51

Op 15 januari 2023 organiseerde Trixxo een grootschalige actie naar aanleiding van Pink Monday. Zij engageerden zich om niet enkel op Pink Monday actie te voeren, maar om een hele week lang met al hun medewerkers, 500 bedienden en 10.000 huishoudhulpen, de wereld rond te stappen. En ze slaagden! 

Ze doneren hierbij € 16.030 euro aan Pink Ribbon. Met een overwegend vrouwelijk team en heel wat collega’s die indirect of direct in aanraking zijn gekomen met borstkanker, begrijpen ze de impact van deze ziekte maar al te goed. 

EIgen foto - Overhandiging cheque

"Wij zijn verheugd dat we met de TRIXXO Pink Walk Challenge niet alleen aandacht hebben gevraagd voor borstkanker, maar ook een aanzienlijke donatie hebben kunnen doen aan Pink Ribbon. Deze actie werd ontzettend warm onthaald bij onze collega’s en klanten. We waren verrast door het grote enthousiasme vanaf dag 1 - een teken dat deze ziekte bij heel wat mensen iets teweegbrengt en iedereen zijn steentje wil bijdragen aan meer onderzoek en preventie. De ontelbare warme reacties op social media gaven een boost om kilometers te blijven afleggen”, klinkt het bij TRIXXO.