IMG 1852

Bestel een display Pink Ribbon-lintjes

Voor het negende Pink Ribbon-lintje hebben we ervoor gekozen om het ontwerp toe te vertrouwen aan (ex-)borstkankerpatiënten en mensen uit hun dichte omgeving. Want borstkanker raakt niet alleen de patiënt, maar iedereen om hen heen. Het resultaat is een lintje dat symbool staat voor de sterke verbondenheid tussen patiënten en hun naasten.

Wil je graag lintjes verkopen in je bedrijf? Dat kan. De lintjes zijn beschikbaar in een display van 30 voor een prijs van €120 per display (incl. BTW). Zo kan je als bedrijf laten zien dat jullie de strijd tegen borstkanker mee steunen.

Je kunt je bestelling via onderstaand formulier plaatsen. We sturen dan je bestelling naar je op (€ 7.32 verzendingskosten) of je kunt de lintjes zelf komen ophalen in het Pink Ribbon-kantoor in Antwerpen (Nassaustraat 34A). Geef een seintje via info@pink-ribbon.be wanneer je zou langskomen. We bezorgen je via e-mail een factuur van je bestelling.

IMG 1997

Bestelformulier

Aantal display(s) van 30 lintjes

€ 120 per display (incl. btw)

Door het formulier in te dienen, schrijf je je in voor de gepersonaliseerde nieuwsbrief. Meer informatie over gegevensgebruik, afmelden en je rechten vind je onderaan deze pagina in de privacyverklaring van Pink Ribbon.