Groepsfoto

Pink Ribbon-wandelgroepen

Preventie Vriendschap De Roze Mars

Onze partner Wandelsport Vlaanderen vzw heeft de eerste 30 sportievelingen klaargestoomd tot fantastische Pink Ribbon-wandelbegeleiders. Dankzij een leerrijke opleidingsdag zijn ze helemaal klaar om Pink Ribbon-wandelgroepen op te richten.

Interesse om aan te sluiten bij een van de wandelgroepen? Ontdek hier alle wandelgroepen en scrol helemaal naar beneden om te zien welke groep in jouw buurt wandelt.

Om lid van een Pink Ribbon-wandelgroep te worden, betaal je jaarlijks €15. Hiervan gaat €3 rechtstreeks naar het goede doel. Als lid ben je verzekerd bij Wandelsport Vlaanderen en ontvang je 4x/jaar het Walkingmagazine van Wandelsport Vlaanderen. Interesse? Neem contact op met de wandelbegeleider in jouw buurt.

Word wandelbegeleider voor Pink Ribbon

Voorstelling wandelbegeleiders en wandelgroepen

An Libeer

An is 48 jaar, mama van 2 bijna volwassen zonen Alexander en Fabian en woont op de grens van Menen/Geluwe. Enkele jaren geleden overtuigde haar man haar om op wandelvakantie te gaan naar Zwitserland. Eerst was ze terughoudend omdat ze wandelen voor ’oude mensen' vond, maar na een week in de Zwitserse bergen was ze helemaal verkocht. Wandelen in de natuur gaf haar enorm veel energie, ontspanning en tijd om na te denken en dingen te relativeren. Zelfs met een drukke (zittende) job en gezinsleven is tijd vrijmaken voor een wandeling alleen maar winstgevend voor jezelf. Met haar wandelgroep ‘An’delante’ wil ze graag zoveel mogelijk mensen dit aan den lijve laten ondervinden. An organiseert geregeld wandelingen van ongeveer 10 km in het mooie West-Vlaanderen. Contacteer An gerust als je ‘s avonds tijdens de week ook vaker eens wilt wandelen. An probeert zelf dagelijks een toertje van 3 km te doen in de omgeving en op zondagen zijn de wandelingen langer, met aansluitend een stop in een gezellig cafeetje.

Naam wandelgroep: An’delante
Locatie: Menen – Geluwe
Contactgegevens: an.libeer@telenet.be

An Libeer 2

Ina Wermelskirchen

Ina is 56 jaar en brengt als professionele coach mensen mentaal in beweging. Ze heeft twee honden en is met beide viervoeters elke dag, bij goed of slecht weer, op pad. In 2020 kreeg ze de diagnose borstkanker en ervaarde ze hoe belangrijkrijk de dagelijkse wandelingen waren voor haar fysieke en mentale herstel. Verwacht van haar wandelgroep ‘Pink Motio’ geen urenlange wandelingen: ze richt zich meer op het herstel, een goed babbeltje en veel gelach. Vanaf midden mei 2022 trekt ze met haar wandelgroep er om de twee weken op uit. Dit zowel in de avond als in het weekend.

Naam wandelgroep: Pink Motio
Locatie: Berchem
Contactgegevens: ina@motio.be

Ina Wermelskirchen

Inge Ackermans

Inge is 52 jaar, komt uit Boechout en is een fervent ochtendwandelaar rond de kerktoren, door de velden, in forten, parken en langs het strand. Als ex-kankerpatiënt beseft ze hoe belangrijk, maar ook hoe moeilijk het is om in beweging te blijven of terug in beweging te geraken. Wandelen is laagdrempelig en zelfs een korte wandeling kan wonderen doen. Met kleine stapjes geraak je heel ver. Als je dan ook nog een goed doel kan steunen… wat houd je dan nog tegen? Inge neemt je binnenkort graag mee op pad met haar wandelgroep ‘WanderING’. Meer info volgt. Ze start alvast met De Roze Mars en probeert in mei 2022 dagelijks 10.000 stappen te zetten. Doe jij ook mee?

Naam wandelgroep: WanderING
Locatie: Boechout
Contactgegevens: inge.ackermans@telenet.be

Inge Ackermans

Kristel Verheyen

Kristel is 44, mama van Gust en is getrouwd met Nico. In het dagelijkse leven is ze werkzaam als verpleegkundige in het operatiekwartier van het Jessa ziekenhuis. Sinds corona heeft ze wandelen er officieel als hobby bijgekregen. Daarvoor deed ze al trailrunning en fietsen. Ja hoor, Kristel bruist van energie! Deze positieve en sportieve dynamiek wil ze graag overbrengen naar andere mensen met haar wandelgroep ‘Walkie Talkie’. Om te starten wil ze maandelijks een wandeltocht organiseren in en rond Meeuwen. De wandelingen beginnen rustig. Eens haar wandelgroep goed is opgestart, wil ze het aantal wandelingen per maand vermeerderen. Hoe meer, hoe liever!

Naam wandelgroep: Walkie Talkie
Locatie: Meeuwen
Contactgegevens: kristver@gmail.com

Kristel Verheyen

Maritess Ferreras

Maritess komt oorspronkelijk uit de Filipijnen, maar woont al een tijdje in België samen met haar man en twee kinderen; een actieve familie die houdt van beweging. Maritess gaat geregeld tijdens de week wandelen als ontspanning na een drukke werkdag. Wandelen is haar manier om in contact te blijven met vrienden en om nieuwe mensen te ontmoeten. Iedereen is welkom om samen met haar wandelgroep ‘2000 Smiles’ die benen in beweging te krijgen: één keer in de week ‘s avonds en sporadisch tijdens het weekend voor een vijftal kilometer in en rond Assenede.

Naam wandelgroep: 2000 Smiles
Locatie: Assenede
Contactgegevens: maritesferreras@yahoo.com

Maritess Ferreras

Michaël Smets

Na verschillende malen geconfronteerd te zijn met kanker en het verlies van zijn verloofde aan borstkanker, heeft Michaël zijn kracht herwonnen tijdens het wandelen en bosbaden. Hoe moeilijk een situatie ook lijkt, uiteindelijk komt alles goed. Deze boodschap wil hij graag met iedereen delen. Door tweewekelijks in het weekend eropuit te trekken, gewapend met een portie humor en leuke weetjes, verkent hij graag met jullie regio Leuven en het Hageland, dit in de vorm van knooppuntwandelingen of korte streekgebonden GR-wandelingen.

Naam wandelgroep: Step by step
Locatie: Leuven – Hageland
Contactgegevens: michael.smets@gmail.com

Michael Smets

Tamara Van Camp

Tamara is 47 jaar, getrouwd met Jessy, mama van Kelso en plusmama van Alyssa. In 2012 richtte Tamara haar eigen zaak op: Inner Balance Center. Hier kan je terecht voor relaxatiemassages en voetreflexologie. In 2016 breidde ze haar zaak uit en kwam er een yogastudio bij waar diverse yogavormen gegeven worden. Door burn-out en corona (zaak verplicht gesloten) is Tamara een gepassioneerd wandelaarster geworden. Zowel de korte als de lange afstanden vindt ze enorm fijn. Door zo enthousiast met wandelen bezig te zijn, besloot Tamara om Pink Ribbon-wandelbegeleider te worden en ontstond ‘Inner Balance Walking’. De wandelingen zullen tegen de zomer van 2022 opgestart worden en iedereen is van harte welkom om mee op stap te gaan!

Naam wandelgroep: Inner Balance Walking
Locatie: Sint-Job-in-‘t-Goor (Brecht) – Schilde – Brasschaat
Contactgegevens: inner-balance-center@telenet.be
Website:
www.inner-balance-center.com

Tamara Van Camp

Tina Cultori

Tina is 49 jaar, woont samen met Ronny en is mama van Laura (17) en plusmama van Thomas (17). Ze werkt al 27 jaar als verzorgende bij I-Mens. Sinds een 5 jaar coacht ze mensen om actief en gezond te zijn. Je kan bij haar terecht voor voedingsadvies, huidverbetering en beweging (volgens het ‘Start To Run’-loopschema). Met haar coaching wil Tina mensen inspireren en activeren. Ze is bovendien sportief aangelegd en houdt van uitdagingen. Zo heeft ze al 3 keer de dodentocht uitgewandeld en heeft ze aan een hele reeks loopevenementen meegedaan. Met haar wandelgroep ‘De Stappenverslinders’ gaat ze iedere woensdagavond om 19:30 en zondagvoormiddag om 10:30 op pad. Vertrekken doen ze aan de Sporthal in As.

Naam wandelgroep: De Stappenverslinders
Locatie: As
Contactgegevens: tina.cultori1@gmail.com

Tina Cultori

Anja Legiest

Anja is een prille vijftiger, mama van 2 bijna-volwassen kinderen en woont in Hamme Sint-Anna. In de zomer van 2021 kreeg ze de diagnose borstkanker en onderging ze een borstsparende operatie. In de lente van 2022 kon ze haar behandelingstraject afsluiten. Anja ging vóór haar diagnose al geregeld op stap als ontspanning na een stressvolle werkweek en ook nu put ze heel veel mentale en lichamelijke energie uit het wandelen. Ze is ervan overtuigd dat bewegen een belangrijke bijdrage leverde aan haar herstelproces, als ook gezonde voeding. Daarom behaalde ze eind december 2021 via afstandsonderwijs het diploma voedingstherapeut, om zo ook een meerwaarde te betekenen voor mensen die vragen hebben rond voeding tijdens/na kanker. Met haar wandelgroep ‘Pink Ribbon Stappers’ wil ze een hand reiken naar lotgenoten om de gedachte ‘pink’ te houden voor, tijdens en na hun behandeling, om lief en leed te delen en ervaringen uit te wisselen. Ook niet-lotgenoten zijn uiteraard heel erg welkom. Anja organiseert met haar wandelgroep op regelmatige basis in het weekend toegankelijke wandelingen van een vijftal kilometer in de regio Waasmunster, Hamme, Zele, Dendermonde en Lokeren.

Naam wandelgroep: Pink Ribbon Stappers
Locatie: Waasmunster – Hamme – Zele – Dendermonde – Lokeren
Contactgegevens: anja.legiest@gmail.com
Website:
www.pink-ribbon-stappers.be

Untitled design 53

Laetitia De Laet

Laetitia is 40 jaar, getrouwd met Nick en mama van 2 energieke jongens van 4 en 6 jaar. Sinds een 3 jaar coacht ze mensen om actief gelukkig te zijn. Je kan bij haar terecht voor voedingsadvies, mindset en beweging. Door het coachen van mensen ontdekte ze het wandelen en vond hierin haar passie. Per maand wandelt ze tussen de 50 à 100 km. Wil je graag mee met Laetitia? Haar wandelgroep ‘FitStyle4all is going pink’ trekt iedere dinsdagavond op pad om 19u30 voor zo’n 5 à 8 km. Vertrekken doen ze aan het OCMW in Gooik.

Naam wandelgroep: FitStyle4all is going pink
Locatie: Gooik
Contactgegevens: laetitiadelaet@gmail.com

Laetitia De Laet

Leen Van der Straeten

Leen is een enthousiaste, fitte en alleenstaande mama. Ze is al jaar en dag gepassioneerd door het werken met kinderen. Je vindt haar zowel in het reguliere als in het buitengewoon onderwijs. Daarnaast werkt ze als kindercoach en nu ook als wandelbegeleider voor Pink Ribbon. Vrouwen, mannen en gezinnen zijn allemaal welkom in haar wandelgroep ‘Karana’, waarmee ze mensen op een laagdrempelige manier wil bereiken en samenbrengen. De wandelingen zullen 2 keer per maand doorgaan. Afhankelijk van de vraag vult ze dit in als gezinswandelingen, ritmewandelingen, powerwandelingen of rustieke wandelingen in de omgeving van Kortessem.

Naam wandelgroep: Karana
Locatie: Kortessem
Contactgegevens: karanabelgie@gmail.com

Leen Van der Straeten

Rika Seynaeve

Rika is 54 jaar en moeder van 2 jongvolwassen zonen. Ze is al vele jaren bezig met voeding en gezondheid. Begin 2021 is ze uit noodzaak veel moeten gaan wandelen, waardoor ze snel de helende kant ervan is gaan ondervinden. Nu wil Rika dit heel graag met anderen delen. Met haar wandelgroep ‘Start The New Challenge’ helpt ze personen die zelden of nooit wandelen op weg om te leren dat beweging (in welke vorm dan ook) wel degelijk een belangrijke rol speelt in ons leven. Vanaf 5 februari 2022 komt Rika met haar wandelgroep de 1e en 3e zaterdag van elke maand samen, telkens om 10 uur.

Naam wandelgroep: Start The New Challenge
Locatie: Zwevegem + deelgemeentes
Contactgegevens: start.the.new.challenge@gmail.com

Rika Seynaeve

Lies Van de Woestyne

Het afgelopen jaar onderging Lies een preventieve mastectomie en reconstructie in de hoop dat ze zo meer geluk heeft dan de meeste vrouwen in haar familie. Dankzij het wandelen herstelde ze heel snel en kreeg ze opnieuw positieve energie. De wandelgroep “En Route!” wandelt elke twee weken op zondagvoormiddag. Het doel is om elke keer een gevarieerde wandeling van minstens 10.000 stappen te doen (ca. 7km) in en rond Aalter. En Route! doet elk jaar opnieuw mee aan De Roze Mars in mei en oktober.

Naam wandelgroep: En route!
Locatie: Aalter
Contactgegevens: lvdw9880@gmail.com

Lies Van de Woesteyne

Nancy Wynants

Nancy is een bezige bij! Naast haar eigen coachingspraktijk N-Coaching, is ze partner in loopbaancentrum Generation Balance, freelance lesgever voor Samana, mama van 4 en mamsi van 3 kleinkinderen. Bij haar kan je terecht voor wandelcoaching 'Start to talk'. Met dit programma wil ze mensen stimuleren om te (her)starten met bewegen, dit ter preventie of herstel van ziekte en mentaal welzijn. Met haar wandelgroep “StapN” wandelt ze elke zondagvoormiddag 5 à 12 km in de Kempen, omgeving van Turnhout – Beerse – Malle. Individuele wandelaars, bevriende wandelgroepjes… Iedereen kan zich aansluiten bij StapN. Je zal hier warm ontvangen worden. Gezondheid en gezelligheid zijn troef.

Naam wandelgroep: StapN
Locatie:
De Kempen (Turnhout – Beerse – Malle en omgeving)
Contactgegevens: nancy@ncoaching.be

Nancy Wynants

Lies Verdru

Lies is een sportieve mama van 4 (bijna-)tieners en is als doorgewinterde teamcoach gefascineerd door het connecteren van mensen. Haar ervaring leert dat bewegen in de natuur dé manier bij uitstek is om jezelf fysiek in actie en mentaal in balans te brengen. Met haar wandelgroep "Vademecum" wil Lies op een yoga-geïnspireerde manier de minder geoefende wandelaar enthousiasmeren met respect voor de persoonlijke grenzen van iedereen.

Naam wandelgroep: Vademecum
Locatie:
Bierbeek
Contactgegevens:
lies.verdru@gmail.com

Lies Verdru

An Suys

An weet dat iedereen een rugzak(je) met zich meedraagt uit zijn/haar verleden. Met haar wandelgroep “WTC – Walking Talking Club” wil ze mensen een stimulans geven om te beginnen met wandelen en om zo hun eigen grenzen te verleggen. Samen wandelen, praten en lachen maakt een mens dan ook sterker. WTC maakt elke maandagavond om 20u een wandeling van zo’n 7 km, vertrekkend van het sportplein in Galmaarden. Maar ook iedere woensdag om 20u verzamelen ze in Herne aan de Chirolokalen voor een wandeling van ongeveer 5 km.

Naam wandelgroep: WTC – Walking Talking Club
Locatie:
Galmaarden – Herne
Contactgegevens:
an.suys@telenet.be

An Suys

Veronique Camerlinckx

Veronique, mama van twee volwassen zonen en trotse oma, wandelt minstens 50 km per week en wandelde haar eerste dodentocht in 2019 volledig uit met slechts een paar maanden voorbereiding. Veronique wil met haar wandelgroep “Love2walk” zoveel mogelijk mensen aanzetten om de stap te zetten naar een gezonde levensstijl. Met Love2walk kan je elke zaterdag en één avond per week (op woensdag) genieten van een leuke wandeling in de omgeving van Maldegem – Eeklo.

Naam wandelgroep: Love2walk
Locatie:
Maldegem – Eeklo (Meetjesland)
Contactgegevens:
verocamerlinckx@gmail.com

Veronique Camerlinckx

Rebecca Callebaut

Rebecca is begeleidster van de wandelgroep Fitcenter du Parc Aalst waarin ze in verschillende tempo’s wandeltrainingen geven. De bedoeling is om in het tempo te differentiëren, zodat ze een wandeltraining kunnen aanbieden op ieders niveau. Met Fitcenter du Parc Aalst kan je elke woensdag om 19u, en sporadisch op zaterdag en zondag, wandelen in de buurt van Aalst. Tijdens De Roze Mars in mei en oktober zullen er meer wandelingen georganiseerd worden.

Naam wandelgroep: Fitcenter du Parc Aalst
Locatie:
Aalst
Contactgegevens: callebautr@gmail.com

Rebecca Callebaut

Kim De Ruijtere

Kim woont in Wuustwezel en heeft zelf een zittend beroep. Iedere keer dat ze even naar buiten kan, merkt en voelt ze dat dit enorm veel deugd doet. Om deze reden wil ze zoveel mogelijk mensen motiveren om dagelijks minstens 30 minuten te wandelen en te bewegen. Maandelijks organiseert ze met haar wandelgroep “EnergieK” een groepswandeling om op zoek te gaan naar de mooiste plekjes in België.

Naam wandelgroep: EnergieK
Locatie:
Wuustwezel
Contactgegevens:
kim.de.ruijtere@telenet.be

Kim De Ruijtere

Anne Van Orshoven

Anne is kinésist en besliste omwille van COVID-19 om verdere cursussen te volgen over onder andere wandelcoaching. Met haar wandelgroep “OVER_weg” wil ze mannen, vrouwen, jongeren… aansporen om op regelmatige basis te wandelen. Je kan elke week op donderdag aansluiten bij deze wandelgroep om te wandelen doorheen Aalst. Tijdens vakanties starten de wandelingen om 15u, doorheen het schooljaar starten deze om 14u.

Naam wandelgroep: OVER_weg
Locatie:
Aalst
Contactgegevens:
anne.van.orshoven@telenet.be

Anne Van Orshoven

Kim François

Kim is getrouwd met Nick en is mama van 2 tieners. Haar missie is om iedereen op een natuurlijke manier te ondersteunen en te begeleiden naar fysieke, emotionele en mentale balans. Daarnaast heeft ze een passie voor wandelen, lopen, aromatherapie en visagie. Op zaterdagen in de namiddag kan je met De Buitenbeentjes de mooie omgeving van Herenthout verkennen. Dit doen ze zo’n 2 à 3 keer per maand.

Naam wandelgroep: De Buitenbeentjes
Locatie:
Herenthout
Contactgegevens:
kim.francois@telenet.be

Kim Francois

Ilse Van Doninck

Ilse is 54 jaar, moeder van 2 sympathieke dochters, en heeft zelf eind 2020 de diagnose borstkanker gekregen. Ze heeft altijd veel bewogen (wandelen, fietsen, dansen, badminton) en het wandelen deed haar enorm veel deugd postoperatief en tijdens haar nabehandeling, zeker in de coronaperiode. Daarom wil ze zich engageren om mensen te motiveren om zo veel mogelijk te wandelen, omdat ze gelooft dat het ook hen goed kan doen.

Wandelbegeleider Ilse biedt begeleide groepswandelingen aan, alternerend vanuit Abdij van Vlierbeek (Kessel-Lo) en Abdij van Park (Heverlee). Met haar wandelgroep gaat ze 2 keer per maand op zondag om 10 uur op stap.

Naam wandelgroep: Pink Ribbon Wandelgroep Leuven/Heverlee – Kessel-Lo
Locatie:
Leuven/Heverlee – Kessel-Lo
Contactgegevens: ilse.vandoninck@hotmail.com

Ilse Van Doninck
Christine Fettweis

Sylviane Messiaen

Sylviane is aan de slag als personal coach en spinning coach op zelfstandige basis (in bijberoep). Mensen motiveren om in beweging te komen (zowel fysisch als mentaal) is haar sterkte. Hierbij wil ze haar eigen dynamiek doorgeven aan anderen en door het luisteren naar hun verhalen iedereen motiveren om het beste uit zichzelf te halen... Vanuit het personal coaching verhaal merk je dat samen in de natuur trekken inspirerend kan zijn om mensen in beweging te krijgen, en bovendien persoonlijk te herbronnen. Na een korte wandeling, op eigen tempo, gecombineerd met een leuke babbel, kom je vol energie terug en heb je inspiratie om er weer tegenaan te gaan. Kortom, fully in the flow!

Naam wandelgroep: Power Your Flow
Locatie: Anzegem – Waregem – Oudenaarde
Contactgegevens: sylviane.messiaen@telenet.be

Sylviane Messiaen

Laura Deglin

Binnenkort meer over mij ;-)

Naam wandelgroep: De Dorstige Wandelaars
Locatie: Borgerhout (Antwerpen)
Contactgegevens: deglin_laura@hotmail.com

Laura Deglin

Nadine Gregoor

Nadine uit Maasmechelen beleeft al vijf jaar lang wandelplezier zowel hier als in het buitenland. Ze beschrijft wandelen als een cadeautje aan haarzelf. Nadine wil de ervaring van bewegen, zuurstof inademen en plezier beleven, delen met anderen. Haar doel is om vaker te wandelen in haar directe omgeving. Daarom heeft ze de wandelgroep WandelKracht opgericht. Nadine vangt aan met 2 à 3 wandelmomenten per maand, maar wil hierin flexibel zijn. Aan de hand van de wandelvoorstellen en wandelvragen van haar leden gaat ze zien wat er in de agenda past. Voor Nadine is iedereen welkom, toegankelijke wandelroutes zijn voor haar dus geen probleem.

Naam wandelgroep: WandelKracht
Locatie: Maasmechelen
Contactgegevens: nadine.gregoor@gmail.com of Facebook

Nadine Gregoor. Pink Ribbon wandelcoach

Winny De Prycker

Winny is 59 jaar en samen met haar vrouw Sabine heeft ze een 20-jarige zoon Wout. Haar professioneel leven speelt zich af in de jeugdwelzijnssector. In november 2021 kreeg Winny de diagnose van agressieve non-hodgkin lymfoom B cel. Het nieuws sloeg in als een bom en na de intensieve R-chop therapie bleef er weinig over van de actieve en gepassioneerde vrouw die Winny ooit was. Dankzij de goede zorgen van het Maria Middelares ziekenhuis in Gent gaat het ondertussen al heel wat beter, maar toch merkte Winny op dat opnieuw sportief worden niet evident is. Ze besloot daarom om iets terug te doen en mensen die kanker hebben (gehad) in beweging te krijgen en te houden. Met haar wandelgroep M&M WiWALK wil ze op een gezellige en laagdrempelige inspireren tot bewegen. Winny organiseert in de winter een wandeling van ongeveer 5 km en in de lente twee wandelingen van 5 km, afwisselen met wandelingen van 12 of 15 km is ook mogelijk als de wandelgroep er klaar voor is. Naast elk jaar met De Roze Mars van Pink Ribbon mee te doen, wil Winnt met haar wandelgroep ook deelnemen aan de Refugeewalk.

Naam wandelgroep: M&M WiWALK
Locatie: Destelbergen (regio Gent)
Contactgegevens: ragebol.dpwi@gmail.com


Winny De Prycker. Pink Ribbon wandelcoach

Liliane Taes

Liliane uit Kortenberg is altijd een zeer sportieve dame geweest en zette deze activiteit een tijdje on hold. Ze besloot om terug fit door het leven te gaan zodat ze nog vele jaren kan ravotten met haar klein- (en plusklein-) kinderen. Hiervoor verwees de huisarts Liliane in 2021 door naar ‘Bewegen op Verwijzing’. Op die manier vond ze haar weg naar het Start to walkschema van Wandelsport Vlaanderen. Nu wandelt ze met gemak en plezier 8km en meer zonder pijnlijke gewrichten samen met haar partner en zijn trouwe viervoeter. Liliane heeft in haar eigen gezin ervaren hoe een chemobehandeling je helemaal onderuit kan halen en hoe wandelen je terug energie kan geven. Sinds een geruime tijd wandelt, praat en lacht ze samen met de wandelgroep “WTC – Walking Talking Club”. Om anderen te enthousiasmeren staat ze hiervoor wandelgroepbegeleider An op woensdagavond in Herne en op maandagavond in Galmaarden graag bij.

Naam wandelgroep: WTC- Walking Talking Club
Locatie: Herne en Galmaarden
Contactgegevens: l.taes@hotmail.com

Liliane Taes

Maggy Peetroons

Maggy is 45 jaar, woont in Liedekerke (Vlaams-Brabant) en is zelfstandige mama van één zoon. Heel haar leven heeft Maggy gevochten tegen de kilo’s. Drie jaar geleden besliste ze om te gaan sporten. Door te wandelen, te lopen en aan bootcamp te doen, probeert ze gezond te blijven en beweging in haar leven te brengen. Het liefst van al doet ze dit met mensen om haar heen. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en steunt graag verschillende goede doelen. Maggy in een notendop? Goedlachs en positief, want haar levensmotto is “Yes you can, just do it and never give up!”. Met haar wandelteam Berrevoesj goat 4 Pink Ribbon gaat ze elke dinsdagvond en zondagochtend wandelen. 

Naam wandelgroep: Berrevoesj goat 4 Pink Ribbon
Locatie: Liedekerke
Contactgegevens: coiffuremaggy@hotmail.com

Maggy PeetroonsVind een Pink Ribbon-wandelgroep in je buurt met behulp van het kaartje hieronder.


Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief