Pink Ribbon testament

Neem Pink Ribbon op in je testament

Waarom zou ik een legaat voor Pink Ribbon laten opnemen?

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen in België. 1 vrouw op 9 wordt in de loop van haar leven door de ziekte getroffen en helaas verliezen ook nog steeds 6 vrouwen elke dag hun strijd tegen kanker. Pink Ribbon vzw is sinds 2007 actief in België en heeft als missie borstkanker bestrijden. Dat doen we enerzijds door het bevorderen van preventie en screening en anderzijds door het helpen verbeteren van de levenskwaliteit van mensen die met de ziekte geconfronteerd worden. Pink Ribbon financiert projecten die gericht zijn op het verbeteren van de medische behandeling en de levenskwaliteit van (ex-)borstkankerpatiënten, zowel tijdens als na de behandeling. Dat alles wordt mogelijk gemaakt door legaten en schenkingen aan het Pink Ribbon Fonds, dat beheerd wordt door de Koning Boudewijnstichting.

Hoe kan ik een legaat voor Pink Ribbon laten opnemen?

Het opnemen van Pink Ribbon in je testament helpt om borstkanker te voorkomen, te behandelen en te genezen, en om de levensomstandigheden van de getroffenen te verbeteren. Wij staan klaar om je alle informatie te geven over de verschillende soorten legaten – individuele legaten, duo-legaten en universele legaten – en om jouw testament op de beste manier op te stellen volgens jouw wensen en situatie.

Aarzel dus niet om onze gratis gids aan te vragen via onderstaand formulier of om vrijblijvend contact op te nemen met onze Gedelegeerd Bestuurder Hilde Debackere via hildedebackere@pink-ribbon.be.

Aanvraagformulier voor de gratis gids "Goed geregeld, goed gegeven"

Vraag onze gratis gids aan en ontdek meer over het opnemen van een legaat aan Pink Ribbon in je testament, zodat minder vrouwen en mannen het slachtoffer worden van borstkanker.

ONTDEK NOG ANDERE MANIEREN OM PINK RIBBON TE STEUNEN

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief