Ik ben collega

Wanneer je collega de diagnose borstkanker krijgt, wordt alles even stil. Al snel komen er bij haar veel vragen en onzekerheden naar boven: Wat staat er mij allemaal te wachten? Hoe kom ik hieruit? En wat gaat er met mijn werk gebeuren? Werken kan voor je collega in deze moeilijke periode een houvast zijn, maar misschien is het toch niet zo simpel als gedacht om haar job te blijven uitvoeren zoals voorheen. Het is daarom belangrijk dat zij met jou kan praten over de veranderingen die de diagnose met zich meebrengt.

De volgende artikels, tips en adressen helpen je om de werksituatie van je collega na de diagnose, tijdens de behandeling en na het herstel zo goed mogelijk mee op te volgen. Zo kan jij er mee voor zorgen dat zij een hartverwarmende Pink Monday tegemoet gaat.

Diagnose & Behandeling

Pm intro

Tips om je collega bij te staan

Je beseft maar al te goed dat je collega een zware periode doormoet en je wilt er dan ook zo goed mogelijk voor haar zijn. Hier volgen enkele tips over hoe jij jouw collega het best kan bijstaan na de diagnose en tijdens de behandeling.

Lees meer

Back to work

Pinkmonday collegas2 01

Jouw collega terug aan het werk

Jouw collega wil stilaan terug de draad van het ‘normale’ leven opnemen en weer aan de slag gaan, kan daar een onderdeel van zijn. Maar misschien gaat dat werken nog niet meteen op dezelfde manier als voorheen. Hier vind je enkele tips die jou helpen je collega klaar te stomen voor een fris begin van een nieuwe start.

Lees meer

Toon je engagement!

Al 0293 keer ondertekend

Grijp je kans om mee het verschil te maken en steun een collega in de strijd tegen borstkanker.

Brochure COLLEGA NL Webversie 1

Brochure

Download hier de gratis brochure voor collega's: 'Help je collega om zich terug als een vis in het water te voelen'.

Download

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief