Ik ben werkgever

Wanneer een medewerkster de diagnose borstkanker krijgt, wordt zij overstelpt met een heleboel vragen: Wat staat er mij allemaal te wachten? Hoe kom ik hieruit? En wat gaat er met mijn werk gebeuren? Als werkgever is het dan ook belangrijk om je werkneemster in deze moeilijke periode bij te staan en openlijk te communiceren over de veranderingen die de diagnose met zich mee zal brengen.

De volgende artikels, tips en adressen helpen je om de situatie van je werkneemster na de diagnose, tijdens de behandeling en na het herstel zo goed mogelijk mee op te volgen. Zo kan je ervoor zorgen dat zij een prachtige Pink Monday krijgt!

Diagnose & Behandeling

Pm intro

Hoe je werkneemster bijstaan?

Je beseft maar al te goed dat je werkneemster tijd en rust nodig heeft om de diagnose te verwerken en de behandelingen te ondergaan. Maar hoe moet het ondertussen verder met haar takenpakket? Hier volgen enkele tips over hoe jij als werkgever je werkneemster het best kan bijstaan in deze moeilijke eerste fase.

Lees meer

Back to work

Pinkmonday back to work

Jouw werkneemster opnieuw aan de slag!

De terugkeer naar het werk zal zowel voor jouw als werkgever als voor je werkneemster een enorme aanpassing zijn. Daarom is het belangrijk om die gebeurtenis goed te plannen en er openlijk over te communiceren. Hier vind je enkele tips die je als werkgever helpen om van die belangrijke Pink Monday een succes te maken.

Lees meer

Terug aan de slag na borstkanker. Bedrijven werken mee!

Al 0039 keer ondertekend

Grijp als werkgever je kans om extra menselijk te ondernemen en steun je medewerker in de strijd tegen borstkanker.

Brochure WERKNEMER WERKGEVER NL Webversie 1

Brochure

Download hier de gratis brochure voor werkgevers: 'Voel je weer als een vis in het water'.

Download

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief