Ik ben werknemer

Wanneer je de diagnose borstkanker krijgt, word je overstelpt met een heleboel vragen: Wat staat er mij allemaal te wachten? Hoe kom ik hieruit? En wat gaat er met mijn werk gebeuren? Je werk is niet alleen een noodzakelijke bron van inkomsten, het kan ook een houvast zijn in deze moeilijke tijd. Toch zal dat werken misschien niet meer lukken zoals voorheen en vraag je je af wat je werkgever daarvan zal denken.

De volgende artikels, tips en adressen helpen je om je werksituatie na de diagnose, tijdens de behandeling en na het herstel zo goed mogelijk op te volgen. Zo kan je met een gerust hart en vol nieuwe moed terug aan de slag wanneer jij daar klaar voor bent. Hello Pink Monday!

Diagnose & Behandeling

Pinkmonday Hoe speel ik het klaar

Tips na diagnose en tijdens behandeling

De diagnose borstkanker gaat door merg en been. Niemand is erop voorbereid en van zodra de woorden vallen, komen de onzekerheden naar boven. Hier volgen enkele tips om je door die beginperiode heen te helpen. Wie moet ik inlichten? Welke informatie is belangrijk? En wat tijdens mijn behandeling? Het antwoord vind je hier.

Lees meer

Back to work

Pinkmonday het is zover

Jouw gids naar een prachtige Pink Monday

Nadat je de diagnose te horen kreeg, iedereen op de hoogte gebracht hebt, je behandeling ondergaan bent en nu volop aan je herstel bezig bent, wil je de draad van je ‘normale’ leven weer zo snel mogelijk opnemen. Terug aan het werk gaan, kan daar onderdeel van uitmaken. Hier vind je enkele tips om je daarbij te helpen en ervoor te zorgen dat je een prachtige Pink Monday tegemoet gaat.

Lees meer

Toon je engagement!

Al 0293 keer ondertekend

Grijp je kans om mee het verschil te maken en steun een collega in de strijd tegen borstkanker.

Brochure WERKNEMER WERKGEVER NL Webversie 1

Brochure

Download hier de gratis brochure voor werknemers: 'Voel je weer als een vis in het water'.

Download

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief