Carrefour België

Carrefour

Carrefour België is al vele jaren een van de trouwe partners van Pink Ribbon, via verschillende acties, zoals met de verkoop van de roze lintjes en de Papillon bananen. Ook dit jaar organiseert de supermarktketen in oktober de actie ‘de solidaire afronding’ ten voordele van Pink Ribbon. In oktober vraagt Carrefour aan haar klanten om het bedrag van het kassaticket naar boven af te ronden om de strijd tegen borstkanker te steunen. Wie bijvoorbeeld voor een bedrag van 47,65 euro boodschappen heeft gedaan, kan dit vrijblijvend afronden naar 48 euro. De 35 cent wordt integraal geschonken aan Pink Ribbon. Het succes van deze actie staat of valt met het engagement van de kassamedewerkers die geduldig aan iedere klant die vraag stellen, en van de vele klanten die met hun kleine geste samen een groot verschil maken. Intussen kun je ook aan de selfscan kassa's je bedrag naar boven laten afronden voor het goede doel.

De acties die Pink Ribbon organiseert in de strijd tegen borstkanker en voor het draaglijker maken van het leven van borstkankerpatiënten worden op die manier voor een belangrijk stuk gedragen door de klanten in de meer dan 700 verkooppunten van Carrefour België.

www.carrefour.be

06/10/2023 - Partner aan het woord: Carrefour

De solidaire actie van Carrefour

Carrefour België is al vele jaren één van de trouwe partners van Pink Ribbon, en dit via meerdere acties. Ook dit jaar organiseert de supermarktketen in oktober de actie ‘de solidaire afronding’ ten voordele van Pink Ribbon. In oktober vraagt Carrefour aan haar klanten om het bedrag van het kassaticket naar boven af te ronden om de strijd tegen borstkanker te steunen. Wie bijvoorbeeld voor een bedrag van 47,65 euro boodschappen heeft gedaan, kan dit vrijblijvend afronden naar 48 euro. De 35 cent wordt integraal geschonken aan Pink Ribbon. Het succes van deze actie staat of valt met het engagement van de kassamedewerkers die geduldig aan iedere klant die vraag stellen, en van de vele klanten die met hun kleine geste samen een groot verschil maken. De acties die Pink Ribbon organiseert in de strijd tegen borstkanker en voor het draaglijker maken van het leven van borstkankerpatiënten, worden op die manier voor een belangrijk stuk gedragen door de klanten in de meer dan 700 verkooppunten van Carrefour België.

'Carrefour zij aan zij met Pink Ribbon' 'Carrefour partner van Pink Ribbon' Samen strijden tegen borstkanker: Gezond en duurzaam zijn prioriteiten bij Carrefour Carrefour schenkt 447.026 euro: Reken af met borstkanker Gezond eten kan ook budgetvriendelijk