Banner website PR PS Annie Cordy 1920x1080

Wandeling en concert ten voordele van Pink Ribbon

Preventie Na borstkanker Vriendschap Psychosociale zorg De Roze Mars

02/05/2022 - Kom jij ook op zondag 22 mei naar het Elisabethpark in Koekelberg voor een feestelijke dag ter gelegenheid van de inhuldiging van de Annie Cordy tunnel ten voordele van Pink Ribbon?

Vanaf 12u00 starten de feestelijkheden en verwelkomen we het grote publiek. Om 13u00 zal de tunnel feestelijk geopend worden en het startschot van de wandeling gegeven worden met de naaste familie van Annie Cordy, Nawal Ben Hamou, Staatssecretaris van Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bevoegd voor Huisvestiging en Gelijke Kansen, en Elke Van den Brandt, Brussels Minister van Mobiliteit.

De tunnel zal opengesteld worden voor wandelaars die te voet de volledige renovatie zullen ontdekken, waarvan de muren versierd zijn met fresco's van de kunstenares Charlotte Beaudry als eerbetoon aan de vrouw. De tunnel zal toegankelijk zijn van 13u00 tot 16u30.

Deelname is gratis. Het Brussels Gewest schenkt 10 euro aan Pink Ribbon voor de eerste 2.500 wandelaars die zich pre-registreren. Met het ingezamelde geld van deze unieke wandeling financiert Pink Ribbon concrete projecten om borstkanker wandelen te sturen.

Om 15u00 wordt in het midden van het park een groot eerbetoonconcert aan Annie Cordy gehouden, met de aanwezigheid van tal van artiesten die haar hebben gekend.

Op de affiche: Salvatore Adamo, David Alexis, Laurence Bibot, Dave, Frederic François, Virginie Hocq, Sandra Kim, Marka, Gilbert Montagne, Swing Cockt'elles - Annabelle Sodi-Thibault, Ita Graffin, Morgane Touzalin-Macabia, Les Frères Taloche, Udo, Herve Vilard,…

Zij worden begeleid door het Annie Cordy Orkest. Presentatie door Els De Schepper en Cécile Djunga.

Meer informatie vind je op: https://pinksupport.pink-ribbo...

Draag jij ook een roos kledingstuk tijdens de inhuldiging? Zo vormen we samen één team om borstkanker wandelen te sturen.

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief