IMG 0451

Koop onze producten

Wil jij zichtbaar jouw steun aan Pink Ribbon tonen? Koop dan onze producten en laat aan de buitenwereld zien dat je lotgenoten een hart onder de riem steekt! De opbrengst van de producten gaat naar de verschillende projecten die Pink Ribbon voert en uitbouwt op vlak van preventie, (vroegtijdige) opsporing en psychosociale zorg voor patiënten.

Pink Ribbon webshop

Je kunt Pink Ribbon steunen door spullen uit onze online shop te kopen. We kiezen er bewust voor om voor onze webshop samen te werken met Spreadshop, dat is een platform dat kwalitatieve producten maakt volgens het 'made-to-order' principe. Elk product pas wordt dus pas gemaakt na de bestelling. Zo kunnen we samen overconsumptie en verspilling tegengaan.

Twee van onze collectie zijn het hele jaar door beschikbaar. Zo vind je in de Basiscollectie tijdloze klassiekers terug en handige goodies terug. Ook is er een Steuncollectie. Deze lijn bestaat uit producten die je aan iemand kunt geven die onlangs de diagnose borstkanker kreeg. Het zijn spullen die stuk voor stuk comfort bieden en waarmee je die persoon een warm hart onder de riem kunt steken.

Pink Ribbon merchandise producten webshop

Pink Ribbon armband

Wil je graag een nieuwe accessoire rond je pols? Bestel dan een Pink Ribbon-armband via dit formulier.

Pïnk Ribbon armband

Pink Ribbon 2022 lintje

Het lintje van 2022 werd ontworpen door lotgenoten. Hier vind je alle verkooppunten en het bestelformulier voor een display van 30 lintjes.

Pink Ribbon lintje 2022


Dank je wel voor jouw steun!
ONTDEK NOG ANDERE MANIEREN OM PINK RIBBON TE STEUNEN Koop het Pink Ribbon-lintje

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief