Pink Ribbon producten webshop

Nieuwe producten op onze webshop

Vriendschap Psychosociale zorg

20/03/2023 - Wist je dat de Pink Ribbon Webshop sinds kort in een nieuw jasje steekt? Er staan tal van nieuwe producten en collecties voor je klaar.

Je kunt Pink Ribbon steunen door spullen uit onze online shop te kopen. We kiezen er bewust voor om voor onze webshop samen te werken met Spreadshop, dat is een platform dat kwalitatieve producten maakt volgens het 'made-to-order' principe. Elk product pas wordt dus pas gemaakt na de bestelling. Zo kunnen we samen overconsumptie en verspilling tegengaan.

Twee van onze collectie zijn het hele jaar door beschikbaar. Zo vind je in de Basiscollectie tijdloze klassiekers terug en handige goodies terug. Ook is er een Steuncollectie. Deze lijn bestaat uit producten die je aan iemand kunt geven die onlangs de diagnose borstkanker kreeg. Het zijn spullen die stuk voor stuk comfort bieden en waarmee je die persoon een warm hart onder de riem kunt steken.

Pink Ribbon merchandise producten webshop

Verder kun je je het hele jaar door laten verrassen door nieuwe collecties en producten die elkaar afwisselen. Zo kun je nu ook De Roze Mars collectie terugvinden. Van een sportshirt tot een drinkfles of pet tegen de zon: hier vind je alles om jouw sportuitrusting helemaal De Roze Mars-proof te maken.

La Marche Rose merch
Ontdek de Pink Ribbon webshop hier

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief