Pinkmonday het is zover

Pink Monday

Pink Monday

Na borstkanker weer aan het werk gaan is een grote en moedige stap. Begrip en steun helpen daarbij enorm. Samen de draad oppikken is namelijk een pak eenvoudiger. Daarvoor ontwikkelde Pink Ribbon Pink Monday, onze eigen variant op Blue Monday. Pink Monday verwijst naar de dag waarop (ex-)borstkankerpatiënten (opnieuw) aan het werk gaan. Ontdek op deze website handige informatie en tips voor een hartverwarmende nieuwe start op de werkvloer. Welcome back! Hello Pink Monday!

20190826 Pink Ribbon Pink Monday website Banner brochures

Ben je een werknemer, werkgever, zelfstandige, collega, familielid of zorgprofessional en zit je met heel wat vragen rond re-integratie op de werkvloer? Met onze heldere brochures op maat helpen we jou graag op weg.

Zelfstandige Werknemer - werkgever Zorgprofessional Collega Familie
20191016 Pink Ribbon Pink Monday website Banner brochures nl
20190826 Pink Ribbon Pink Monday website Banner Het ethisch charter

Steun het Pink Monday-project door het ethisch charter mee te ondertekenen. Geen woorden maar daden. Dat werkt nog altijd het best. Beste werkgever, grijp je kans om extra menselijk te ondernemen en een voorbeeldrol te vervullen in onze maatschappij.

Download en onderteken het ethisch charter, dat hoopvolle verandering brengt voor vrouwen die borstkanker hadden of hebben. Print vervolgens een exemplaar af en hang het goed zichtbaar op in je bedrijf zodat iedereen weet dat er steun en begrip is voor deze moedige dames. Je kan het goede nieuws uiteraard delen via e-mail, LinkedIn, Facebook, Twitter of Instagram. Grote dank!

Ethisch charter
20190826 Pink Ribbon Pink Monday website Banner Pink Monday Congres

Op maandag 7 oktober 2019 organiseerden Pink Ribbon, het RIZIV en Unique het eerste Pink Monday Congres. Het werd een dag vol zinvolle informatie en concrete tips voor experten (HR professionals, Disability Managers, jobcoaches, arbeidsartsen,...) die (ex-)borstkankerpatiënten kunnen helpen bij een hartverwarmende nieuwe start op het werk.

20190920 Banner Pink Monday Congres
Ontdek meer over het Pink Monday Congres Lees de getuigenis van lotgenote Mieke Vanhuyse
20190925 Pink Ribbon Pink Monday website Banner nieuwsbrief NL

Schrijf je hier in voor de Pink Monday nieuwsbrief.

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Deel je verhaal

Wil jij graag je verhaal posten op onze Pink Ribbon-website? Dat kan!

Schrijf mee

Word partner

Wil je als bedrijf Pink Ribbon steunen? Dat kan!

Word partner