71

Welke zorgverlener heeft voor jou het verschil gemaakt?

Een ontwerp dat ertoe doet

Al enkele jaren vragen we bij Pink Ribbon aan borstkankerpatiënten en hun naasten om het nieuwe lintje te ontwerpen. Zo werden de laatste lintjes ontworpen door mensen die weten hoe het voelt om borstkanker door te maken.

Opnieuw geven we jullie de kans om een lintjesontwerp in te sturen en jullie verhalen met ons te delen. Dit jaar in het bijzonder zijn we benieuwd naar jullie ervaringen met de zorg.

Untitled design 11

Aan wie draag jij je lintje op?

De borstverpleegkundige die je deed lachen, de arts die steeds hoop gaf of het volledige team van de borstkliniek dat altijd voor je klaarstond … Stuk voor stuk verdienen zij het om in de bloemetjes gezet te worden. Daarom verzamelen we dit jaar lintjes en getuigenissen in het thema van de zorg. Want het is vaak ook het zorgpersoneel dat het borstkankertraject een stukje draaglijker maakt.

Welke zorgverlener heeft voor jou het verschil gemaakt? Ontwerp een lintje en draag het aan hem of haar op. Zo kan jij iets teruggeven aan de zorg.

lintje-rubans

Waarom zou je meedoen?

Door een lintje te ontwerpen geven we je een plek om je persoonlijke verhaal te vertellen. Daarbij is het een manier om je dank te betuigen aan het zorgpersoneel voor hun onuitputtelijke steun en inzet.

Uit alle ontwerpen en verhalen zal hét Pink Ribbon-lintje van 2024 worden gekozen. Zit jouw ontwerp er niet bij? Niet getreurd: ook de andere lintjes krijgen een waardig plekje.

Untitled design 12

Hoe doe je mee?

Stap 1

Download hieronder de template van een leeg lintje. Ontwerp, teken of schilder een lintje dat weergeeft hoe jij met de diagnose en behandeling van borstkanker omging en hoe de zorg daarin een rol speelde.

Stap 2

Vul onderstaand formulier in met enkele vragen over jezelf, je ervaring met borstkanker en aan wie uit de zorg jij je lintje wil opdragen.

Stap 3

Scan je lintjesontwerp in en voeg het in onderstaand formulier toe in de uploadzone.

Copyright cks

Dit project is afgelopen sinds 24/03/2024. Het nieuwe lintje wordt nu op basis van de ingezonden ontwerpen gekozen.