20221125 PR PM Banner website NL

Pink is the new blue

Weer aan het werk Pink Monday

Zit u ook zo te zuchten als het weekendeinde nadert en maandag niet veraf is? U bent vast en zeker niet de enige. Maandag 16 januari is zelfs de meest deprimerende dag, volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall. Het is een maandag waarop het merendeel van de bevolking zich treurig en neerslachtig voelt, omdat het vroeg donker wordt, de feestdagen achter ons liggen en er niet meteen nieuwe vakanties in het verschiet liggen.

Pink Ribbon wil daar graag iets aan veranderen! Onze missie is dan ook om de meest sombere dag van het jaar om te dopen tot een dag van hoop, steun en sensibilisering over borstkanker. Zo maken wij van Blue Monday, een Pink Monday!

Hoe kan ik een Pink Monday organiseren?

Wilt u de meest deprimerende dag van het jaar hoopvol kleuren en aandacht schenken aan borstkanker? Registreer dan gratis op https://pinksupport.pink-ribbon.be/event/pink-monday-nl/home en neem dan deel aan Pink Monday. Toon de buitenwereld dat jullie de strijd tegen borstkanker steunen door jullie logo roze te kleuren en door collega’s te vragen om op 16 januari roze kledij te dragen. Op het Pink Monday platform staan zelfs heel wat leuke en informatieve tools zoals een gratis inspiratiegids die u alvast op weg helpt.

Heeft u nog meer inspiratie nodig? Of wil u enkele leuke activiteiten organiseren? Dan kan u op ons platform ook een uitgebreide toolkit aankopen. Daarin vindt u naast communicatietools, informatieve video’s en handige tips, ook enkele kant-en-klare activiteiten. Zo bieden we een online escape room aan, helemaal in het thema van Pink Ribbon maar organiseert u ook moeiteloos een gezonde lunch en quiz. Minimale inspanning met een maximaal effect.

Bent u er klaar voor? Schrijf u in!

Neemt u deel aan Pink Monday? De registratie op ons Pink Monday-platform is helemaal gratis. Onze inspiratietoolkit is verkrijgbaar voor 495.

Schrijf je in vanaf nu!

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief