Pink Ribbon Ella 196 bewerkt landscape kleiner

De Roze Mars 2021

Preventie Na borstkanker Vriendschap Psychosociale zorg De Roze Mars

Pink Ribbon roept met De Roze Mars iedereen op om - van 1 tot en met 31 mei – elke dag minstens 10.000 stappen te zetten. Wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat een gezonde levensstijl kanker helpt voorkomen. Meer bewegen is daarbij zeer belangrijk. Deelnemers kunnen zich verbinden met het online platform van De Roze Mars waar hun stapactiviteit gelogd kan worden. Inschrijven kan als individu, team of bedrijf op www.derozemars.be.

Door deel te nemen aan De Roze Mars werk je niet alleen aan je eigen gezondheid, maar steun je ook het goede doel. Op dit moment vechten in ons land 100.000 vrouwen tegen borstkanker. Met het ingezamelde geld steunt Pink Ribbon concrete projecten in de strijd tegen deze ziekte. Stap mee in de strijd tegen borstkanker en voor meer lichaamsbeweging. Schrijf je in!

Stap mee met Ella Leyers

Dit jaar zet Ella Leyers haar schouders onder De Roze Mars. “Ik ben niet hét toonbeeld van een gezonde levensstijl. Ik heb mijn sport nog steeds niet gevonden en ik houd wel van een goed glas wijn. Maar als je hoort dat dagelijks 29 vrouwen de diagnose borstkanker krijgen en preventie best een belangrijk onderdeel is, sta je toch even stil. Daarom wil ik graag een extra inspanning leveren. Ik daag iedereen uit om samen met mij in mei dagelijks 10.000 stappen te zetten. En ik beloof om voor extra motivatie te zorgen!”

Pink Ribbon Ella 299 bewerkt landscape v2

Hoe werkt het?

De Roze Mars is geen typisch wandelevenement dat op één dag plaatsvindt. Je stapt de hele maand mei, wanneer en waar je wil. Je registreert je online op deze website. Via een stappenteller, smartphone of gewoon handmatig geef je je stappen in. Wij verzamelen alle stappen en jij ziet de voortgang van het aantal kilometers, het stijgende aantal deelnemers, je eigen ranking, die van je team of je bedrijf en nog veel meer.


Ontdek meer informatie op www.derozemars.be

Lees ook: Ella Leyers daagt je uit om, tijdens De Roze Mars, dagelijks 10.000 stappen te zetten voor het goede doel Lees ook: Word wandelcoach voor Pink Ribbon Lees ook: De Roze Mars 2021: meer dan 31.000 deelnemers stappen 135,7 keer de wereld rond ten voordele van Pink Ribbon

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Deel je verhaal

Wil jij graag je verhaal posten op onze Pink Ribbon-website? Dat kan!

Schrijf mee

Word partner

Wil je als bedrijf Pink Ribbon steunen? Dat kan!

Word partner