Recept

Recept: Bevroren chocolade banaan

19/5/2022 – Van al dat wandelen, krijg je honger! Tijd om even wat tijd voor jou en je gezin te nemen. Ga je samen picknicken of maak je er een kooknamiddag van? Deze lekkere en simpele snack is het ideale tussendoortje met dit warme weer.

Ingrediënten

  • Bananen
  • Donkere chocolade
  • Lijnzaad
  • Pistachenoten
  • Amandelen en hazelnoten
  • Haverzemelen

Bereidingswijze

  • Pel de bananen en snij ze doormidden.
  • Zet ze op stokjes.
  • Zet ze 15 minuten in de vriezer.
  • Smelt de pure chocolade.
  • Smeer de bananen in met pure chocolade.
  • Bestrooi elke banaan met lijnzaad, pistachenoten, amandelen, hazelnoten of haverzemelen. Pistachenoten en amandelen moeten in kleine stukjes worden gesneden.
  • Laat de bananen 3 uur in de vriezer liggen.
  • Smakelijk!

Recept > Pauline Storme (@be__foody op Instagram)

Getuigenissen website kleiner formaat 2
Lees ook: Recept: bananenpannenkoeken Lees ook: recept: bananenmuffins

Deel dit recept op:

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief