STOCK IMAGE GVH CDC 4

Spaar lockdownlokken met Nostalgie en vraag een ‘Geknipte’ classic aan

Deze week staan de namiddag en spitsuren op Vlaamse radiozender Nostalgie in teken van ‘Geknipt voor haar’. Presentator Bjorn Verhoeven roept op om tijdens de komende weken lockdownlokken te sparen en die te doneren aan het haarproject. Hij is op zoek naar 50 mensen die hun weelderige coronacoupe graag een tweede leven willen geven. Om zoveel mogelijk mensen te motiveren, roept Nostalgie op om ‘Geknipte’ classics aan te vragen. Wat een hartverwarmende actie!

Kan jij wel een classic gebruiken die je nét dat extra duwtje in de rug geeft om binnenkort de schaar in jouw haar te zetten? Heb je zelf kanker (gehad) of is iemand uit jouw omgeving patiënt? Doet die ene classic je denken aan iemand die je hebt verloren door borstkanker? Of heb je een ander geknipt verhaal? Dan zijn we op zoek naar je! Vraag jouw ‘geknipte' classic aan via volgende link. Wie weet hoor je jouw liedje en verhaal wel voorbij komen op vrijdag 6 november (15u – 19u), want dan draait Bjorn 50 ‘geknipte’ classics waar telkens een pakkend verhaal achter zit.

Wil je graag jouw verhaal en ‘geknipte’ classic delen? Ga dan snel naar https://nl.nostalgie.be/acties/deel-hier-jouw-geknipte-classic

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief