Banner DRM 2

We make YOUR SOFTWARE

De Roze Mars

13/04/2021 - PeopleWare ontwikkelt software voor grote, unieke bedrijven die hun gading niet vinden tussen de bestaande softwarepakketten op de markt. Daarom gaat het softwarebedrijf, dat 60 werknemers telt, ver in de samenwerking met haar klanten. PeopleWare bouwt lange-termijnrelaties op en maakt er een punt van dat de software perfect is afgestemd op de noden van de klant en steeds mee evolueert met veranderende wensen en een veranderende context. De Peopleware-software moet een accelerator voor bedrijfsgroei zijn.

“We bouwen enterprise software voor grote bedrijven, maar voor De Roze Mars van Pink Ribbon maken we graag een uitzondering.”

CONTEXT EVEN BELANGRIJK ALS CASE

Een performant systeem bouwen, vraagt niet alleen gevorderde IT-kennis, maar ook inzicht in de wijze waarop gebruikers ermee zullen omgaan. Bij PeopleWare start ieder nieuw project met een wit blad papier. Zodra PeopleWare een goed zicht heeft op de wensen, geven ze hun visie over het IT-project, denken ze actief mee hoe hun software een meerwaarde kan bieden voor het bedrijf. De toepassing wordt gebouwd door een multidisciplinair team met veel aandacht voor usability en human interface aspecten.

“Wij luisteren aandachtig naar het verhaal van de klant om de business case en drijfveren erachter goed te begrijpen. De context is minstens even belangrijk als de case zelf.” - Marc Schijvaerts, Managing Director PeopleWare

DEROZEMARS.BE

Diezelfde werkwijze paste PeopleWare met veel liefde toe voor het platform derozemars.be, de interactieve website die mensen aanmoedigt om tussen 1 en 31 mei te streven naar 10.000 stappen per dag, individueel, in team of met een bedrijf. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor iedereen makkelijk kan registreren. Zodra je bent ingeschreven, kan je je stappen via een stappenteller, smartphone of gewoon handmatig met het digitaal platform synchroniseren. Heel leuk is de mogelijkheid om op het dashboard van derozemars.be te volgen hoeveel stappen de deelnemers samen hebben gezet, hoeveel kilometer dat bedraagt en wat jouw persoonlijk aandeel daarin is. Hoe meer kilometers gestapt worden, hoe groter de bijdrage in de strijd tegen borstkanker. Nieuwsgierig? Ga zeker een kijkje nemen op derozemars.be.

Doe een donatie

Donaties door particulieren gaan naar het Pink Ribbon Fonds, dat wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Doneer

Pink Support

Steun de strijd tegen borstkanker op jouw manier en organiseer een actie op het Pink Support Platform!

Zet een actie op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van wat Pink Ribbon doet? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief