Ik ben zelfstandige

Wanneer je de diagnose borstkanker krijgt, word je overstelpt met een heleboel vragen: Wat staat er mij allemaal te wachten? Hoe kom ik hieruit? En wat gaat er met mijn werk gebeuren? Vooral als zelfstandige is een langdurige onderbreking van je professionele activiteiten ondenkbaar. Maar is het wel haalbaar om te blijven doorwerken tijdens je behandeling? Of is er misschien nog een andere oplossing mogelijk?

De volgende artikels, tips en adressen helpen je om je werksituatie na de diagnose, tijdens de behandeling en na het herstel zo goed mogelijk op te volgen. Zo kan je met een gerust hart en vol nieuwe moed terug aan de slag wanneer jij daar klaar voor bent. Hello Pink Monday!

Diagnose & Behandeling

PM1

Hoe je werk en behandeling combineren?

Als zelfstandige is het niet zo eenvoudig om de boeken meteen neer te leggen en te focussen op je behandeling en je herstel. Want wie neemt er dan de zaak over? En wat met dat klantenbestand waar je zo hard voor gewerkt hebt? Hieronder vind je 5 mogelijke scenario’s waar je tijdens je behandeling voor kan kiezen. Telkens voorzien van de nodige informatie en handige tips.

Lees meer

Back to work

PM2

Hoe en wanneer terug aan de slag?

Je behandeling is achter de rug en of je nu helemaal, gedeeltelijk of niet het werk hebt neergelegd, je snakt er ongetwijfeld naar om de draad van het ‘normale’ leven terug op te nemen. Hier vind je enkele praktische tips om je daarbij te helpen, zodat jouw Pink Monday de start is van een al even rooskleurige toekomst.

Lees meer

Toon je engagement!

Al 0293 keer ondertekend

Grijp je kans om mee het verschil te maken en steun een collega in de strijd tegen borstkanker.

Brochure ZELFSTANDIGE NL Webversie 1

Brochure

Download hier de gratis brochure voor zelfstandigen: 'Hoe je als zelfstandige terug als een vis in het water voelen?'.

Download

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief